“Αν ακούσεις τα παιδιά”: Συναυλία με αγαπημένα παιδικά τραγούδια-Με τους Λευτέρη Ελευθερίου και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο

απο Cyclades Open

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος υποδέχονται τα παιδιά στη Νάξο με αγαπημένα παιδικά τραγούδια, σε μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση, την Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 20:30, στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου με ελεύθερη είσοδο.

Σπουδαίες δισκογραφικές δουλειές όπως η Λιλιπούπολη, τα Μυστικά́ του Κήπου και ο Τεμπέλης Δράκος συναντιούνται με τραγούδια που γνωρίζουν τα παιδιά από το σχολείο ή από κλασικές παιδικές ταινίες και τα ξεσηκώνουν με τις πιο σημαντικές στιγμές του ελληνικού́ αλλά και ξένου παιδικού́ τραγουδιού́.

Ο τραγουδοποιός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και ο Ναξιώτης πολυτάλαντος ηθοποιός και performer Λευτέρη Ελευθερίου στήνουν παρέα την πιο διασκεδαστική συναυλία για μικρούς και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και είναι έτοιμοι να σας συνεπάρουν σε ένα θεότρελο ταξίδι με σύγχρονες και κλασικές μελωδίες αλλά και τραγούδια από ταινίες.

Πάρτε την πιο παιχνιδιάρικη διάθεσή σας και ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί́ μια παρέα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε σε μια συναυλία με ζωντανή́ μουσική́ και κέφι. Μαζί τους θα είναι και ο μαέστρος Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Δείτε επίσης