Άνδρος: Όλοι οι παραγωγοί και τα προϊόντα του νησιού σε έναν χάρτη!

απο Cyclades Open

Τι μπορώ να γευτώ από τοπικά προϊόντα Άνδρου; Πού μπορώ να τα βρω και να γνωρίσω τους παραγωγούς τους;

Γιατί το ταξίδι δεν είναι μόνο μια βόλτα στις ομορφιές του ενός τόπου, αλλά η γνωριμία με τους ανθρώπους που τον κατοικούν, την γαστρονομία και τον πολιτισμό του, την ιστορία του αρχαία και σύγχρονη.

Το Androsroutes δημιούργησε έναν ψηφιακό χάρτη που θα βοηθήσει τον επισκέπτη να ανακαλύψετε τα τοπικά προϊόντα του νησιού. Στο Androsroutes θα βρείτε τους παραγωγούς εκείνους που εξακολουθούν να τιμούν μια αγροτική κληρονομιά αιώνων. Αγαπούν και καλλιεργούν τη γη και μεταποιούν τα άφθονα υλικά της Ανδριώτικης αγροκτηνοτροφικής παραγωγής! Θα βρείτε και όσους πωλούν τα προϊόντα αυτά, στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς.

Προτιμώντας τα τοπικά προϊόντα, μετέχετε σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων, ενώ στηρίζετε τη βιωσιμότητα της Άνδρου! Η ιδιαιτερότητα που έχει αυτός ο χάρτης είναι πως μπορείτε να δείτε όλους τους παραγωγούς σε σχέση με το σηματοδοτημένο δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών που φροντίζουν οι εθελοντές του εγχειρήματος Andros Routes. Έτσι “γεύεστε” τον ίδιο τον τόπο

Πώς να βρείτε τους παραγωγούς

Με τρεις τρόπους:

  1. Απευθείας κάνοντας κλικ στην καταχώρηση του κάθε παραγωγού στο κάτω μέρος της σελίδας.
  2. Κάτω από το χάρτη, επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο φίλτρο, εμφανίζονται οι αντίστοιχοι παραγωγοί.
  3. Στο χάρτη, με κλικ σε πινέζα, εμφανίζεται η συντόμευση της καταχώρησης του παραγωγού. Με κλικ στη συντόμευση θα μεταφερθείτε στην ατομική σελίδα του παραγωγού.

Μπείτε ΕΔΩ για να δείτε τον χάρτη

Πηγή: androsroutes.gr

Δείτε επίσης