Απινιδωτής τοποθετήθηκε στο λιμανάκι του Αμπελά στην Πάρο

απο Cyclades Open

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελά Πάρου με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Κυκλάδων Νάουσας Πάρου, και με απόλυτη ευαισθητοποίηση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ο σύλλογος προχώρησε στην αγορά και τοποθέτηση ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) ενηλίκων και παίδων, με επιπλέον εξαρτήματα για τα παιδιά.

Ο απινιδωτής θα αποτελέσει έναν κρίσιμο πόρο για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των κατοίκων και των επισκεπτών. Η συσκευή βρίσκεται κάτω από το θαλασσόδεντρο στο λιμανάκι του Αμπελά και θα είναι διαθέσιμη για χρήση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Άμεσα θα καταχωρηθεί στο εθνικό σύστημα εύρεσης απινιδωτή, ώστε να είναι γνωστή η τοποθεσία του και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά από επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευμένους πολίτες.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Φυρογένη και τον Στράτο Σκορδαλέλλη για τη βοήθειά τους στην εγκατάσταση της συσκευής. Η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου.

Δείτε επίσης