“Χωρίς Χώρα”: Μια μουσικοθεατρική σύμπραξη που αντικρίζει τον πόλεμο και τραγουδά την ειρήνη από το φωνητικό σύνολο Νάξου “Αντίλαλος”

απο Cyclades Open

Με δυο παραστάσεις το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου αποχαιρετά τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού το φωνητικό σύνολο Νάξου “Αντίλαλος”.

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας και με την μουσική διδασκαλία της Ρενάτας Πετρίδη, το φωνητικό σύνολο θα παρουσιάσει την μουσικο-θεατρική παράσταση «Χωρίς Χώρα», μια σύμπραξη που αντικρίζει τον πόλεμο και τραγουδά την ειρήνη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Είμαστε το φωνητικό σύνολο «Αντίλαλος».  Αγαπάμε την Τέχνη, τη Μουσική, το Θέατρο και μας αρέσει να τα μοιραζόμαστε, ενώ παράλληλα μας ενδιαφέρουν τα κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα στον τόπο μας, στη χώρα μας και στον κόσμο. Συστηθήκαμε στο κοινό της Νάξου το 2023, με την συμμετοχή μας ως Χορός στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες», που ανέβασε η θεατρική ομάδα «ΧοροΝάξιοι».

Ένα χρόνο αργότερα, αποφασίσαμε να τολμήσουμε μια δική μας παράσταση. Έτσι, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας και με την μουσική διδασκαλία της Ρενάτας Πετρίδη, θα παρουσιάσουμε την μουσικο-θεατρική παράσταση «Χωρίς Χώρα», μια μουσικοθεατρική σύμπραξη που αντικρίζει τον πόλεμο και τραγουδά την ειρήνη. Με τον ενθουσιασμό των ερασιτεχνών και την καθοδήγηση επαγγελματιών, κυρίως της σκηνοθέτιδας Φιλίππας Καραμολέγκου, με την πολύτιμη βοήθεια μουσικών και ερασιτεχνών ηθοποιών της Νάξου, η «πειραματική» παράστασή μας θα παρουσιαστεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, στη Χώρα και στο Χαλκί.

Παραστάσεις:

Σάββατο 29 Ιουνίου: 1ο Γυμνάσιο Νάξου

Κυριακή 30 Ιουνίου: Πλατεία Ακαδήμων – Χαλκί

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Η παράσταση ενδείκνυται για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φιλίππα Καραμολέγκου

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: Ρενάτα Πετρίδη

ΚΕΙΜΕΝΑ: Σοφία Χερουβείμ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΣΑΣ: Μαρία Φραγκουδάκη

ΜΟΥΣΙΚΟΙ: Κώστας Ανδρής, Μανόλης Δεουδές, Έλενα Καρούση, Άννα Κοζαλάκη, Νίκος Νικολάκης, Μάριος Πούλιος, Μόνικα Φρις.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Helena Beltrametti, Μιχάλης Καλαϊτζής, Θωμάς Καπανταϊδάκης, Φιλίππα Καραμολέγκου, Γιώτα Κασωτάκη, Δήμητρα Κονδύλη, Μαρία Νούλα, Αργύρης Ξουργιάς, Νατάσα Παράσχου, Άννα Ραγκούση, Αλέξανδρος Σεϊντάνης, Γιώργος Σκόδρας, Ήριννα Χεχτ.

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ «ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ»

Γιάννης Βαλληνδράς, Κατερίνα Γιαμούρη, Ματίνα Ιωαννίδου, Τάνια Tadic Κελεμένη, Εύα Κωνσταντίνου, Βάσω Λιάνου, Σταθούλα Μανδηλαρά, Δημήτρης Μαρούλης, Μαρία Νούλα, Κική Περιάλη, Ρενάτα Πετρίδη, Μαρία Φραγκουδάκη, Μόνικα Φρις, Σοφία Χερουβείμ, Ήριννα Χεχτ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ:

Γιώργος Βελέντζας (ήχος)

Μιχάλης Μαθιάσος (φωτισμός)

Κωνσταντίνα Πλατσατούρα-Superfly Design (γραφιστικά)

ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εκτυπώσεις)

Δείτε περισσότερα στο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/profile.php?id=61560852246508

Δείτε επίσης