Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραμένει στη φυλακή ο Λαγός – Το ειρωνικό χειροκρότημα και η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα

Αντωνία Ξυνού | News247

απο Cyclades Open

Εντός της φυλακής θα παραμείνει ο Ιω. Λαγός και ακόμη τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, απέρριψε τα αιτήματα αναστολής της ποινής που είχαν υποβάλει στην προηγούμενη δικάσιμο, με το Γ. Λαγό να … χειροκροτά.

Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες και μπορεί ένα δικαστήριο να έβγαλε εσφαλμένη απόφαση. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών. Υπάρχει βίντεο με το γραμματέα τότε της κυβέρνησης ή ηχητικό με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές, τότε λυπάμαι αλλά εγώ μέχρι τα 40 μου δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ποια είναι η δικαιοσύνη που βλέπουμε να εφαρμόζεται;”, ανέφερε ο ευρωβουλευτής πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής ποτέ.

«Δολοφόνος είσαι!» ήταν η απάντηση της Μάγδας Φύσσα, στα λεγόμενα του κατηγορούμενου Λαγού.

Υπενθυμίζεται, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος είχαν ζητήσει να αποφυλακιστούν, και συγκεκριμένα να ανασταλεί η ποινή του υποστηρίζοντας ότι έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή.

Πηγή: NEWS247/Αντωνία Ξυνού

Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης