Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου απόψε- Το πρόγραμμα από….Δευτέρα!

Στις 20:30, στην Πλατεία Πρωτοδικείου

απο Cyclades Open

Όπως έγινε γνωστό χθες, σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 20:30, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην Πλατεία Πρωτοδικείου, ενώ η Φιλαρμονική και το Αριάδνειο Ωδείο θα παίξουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Διατρέχοντας τις ειδησεογραφικές σελίδες των Κυκλάδων θα παρατηρήσει κανείς πως τα περισσότερα νησιά έχουν ήδη γνωστοποιήσει το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με αποκορύφωμα τη Σύρο που όχι μόνο έχει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει το αποκριάτικο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς απαντώντας σε σχόλια δημοτών στην σελίδα facebook του δήμου που εκφράζουν τα παράπονά τους για την αργοπορία της ανακοίνωσης του προγράμματος, αλλά και για το γεγονός πως όλα όσα γίνονται έχουν ως επίκεντρο την Χώρα, ενώ τα χωριά και οι Μικρές Κυκλάδες παραμένουν στην σκιά των εκδηλώσεων, μας προτρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την…. Δευτέρα, ελπίζοντας να εννοεί….μεθαύριο.

Δείτε επίσης