Δημοτική Ραδιοφωνία Κέας – Το πρόγραμμα του σταθμού

απο Cyclades Open

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Κέας ξεκίνησε να λειτουργεί τους πρώτους μήνες του 2022. Το πρόγραμμά του σταθμού είναι κατά κύριο λόγο ενημερωτικό, αλλά και ψυχαγωγικό. Περιλαμβάνει, δημοσιογραφικές και μουσικές παραγωγές, νέα και ζητήματα που αφορούν το νησί.


Πρόγραμμα Ραδιοφωνικών Εκπομπών

Κάθε Δευτέρα “Ni Vo Radio Show” 18:00 – 20:00
Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες-παραγωγούς των τελευταίων ετών, ο Nivo (Νίκος Βουρλιώτης), στο δικό του ραδιοφωνικό show! Έχοντας αφήσει το ιδιαίτερο στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία, με πολλές επιτυχίες, χρυσούς-πλατινένιους δίσκους και τραγούδια-σταθμό την τελευταία 20ετία, ο αγαπημένος μας Nivo (Νίκος Βουρλιώτης) σε μία εκπομπή που μας ταξιδεύει στην φιλοσοφία της Rap, Hip Hop, Trap, Funky & Soul μουσικής κουλτούρας.

Κάθε Δευτέρα & Πέμπτη “Τα τραγούδια αλλιώς” 21:00 – 23:00
Ο Γιάννης Αβραμίδης, σκοπό έχει να μας συστήσει τις πιο ιδιαίτερες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από ερμηνευτές του χθες και του σήμερα με μια σύγχρονη ματιά. Δύο εβδομαδιέες, δίωρες ιστορίες μέσα από τραγούδια γεμάτα αναμνήσεις αλλά και μέσα από μελωδικά τραγούδια του σήμερα που αγαπάμε και έχουν ξεχωρίσει!

Κάθε Τρίτη & Σάββατο “Θέμα Υγείας” 13:00 – 15:00
Το δίωρο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», θα μας ενημερώνει για θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας & ποιότητας ζωής, με σκοπό να βρίσκουμε πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή. Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες, μας ενημερώνουν για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης, και απαντούν σε απορίες ακροατών.

Κάθε Τρίτη “Rock Vibes” 22:00 – 00:00
Ο Γιώργος Γκόγκος μας ξεναγεί σε όλα τα είδη της Rock μουσικής σκηνής σε ζωντανή αναμετάδοση από το Kifisia Radio.

Κάθε Τετάρτη “Όλος ο κόσμος θάλασσα” 20:00 – 22:00
Θεματική εκπομπή για την αλιεία. Καλεσμένοι και διαγωνισμοί με παρουσιαστή τον Μάριο Δαριβιανάκη! [Ζωντανή αναμετάδοση Από τον Κρήτη fm 87,5]

Κάθε Σάββατο “Βραδιές ηχογράφησης” 21:00
Μία εκπομπή που μας μεταφέρει σε βραδιές μουσικής από νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως αλλά και συναυλίες που ηχογραφήθηκαν.

Κάθε Κυριακή “Τα παιδιά ζωγραφίζουν με νότες” 11:00
Μία εκπομπή με τις καλύτερες επιλογές για τους μικρούς μας φίλους, από τραγούδια αλλά και παραμύθια!

Περισσότερα για τη Δημοτική Ραδιοφωνία Κέας εδώ

Δείτε επίσης