Εγγραφές στο χορευτικό εργαστήρι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου

απο Cyclades Open

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το χορευτικό εργαστήρι του Συλλόγου «Σπονδή Τηνίων». Τα μαθήματα του χορευτικού θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου του 2022 και θα γίνονται στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα, για την παραχώρηση της οποίας ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Καθολική Αρχιεπισκοπή Τήνου.

Φέτος θα δημιουργηθούν και παιδικά τμήματα, ενέργεια που είχε γίνει πράξη τον Ιανουάριο του 2020, αλλά δυστυχώς η πανδημία του covid-19 ματαίωσε τα μαθήματα. Δάσκαλος των παραδοσιακών χορών θα είναι ο κ. Γιάννης Μιχαήλ.

Τα μαθήματα των ενηλίκων θα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα. Για την ημέρα διεξαγωγής των μαθημάτων του παιδικού τμήματος θα ενημερωθείτε εκ νέου. Το χορευτικό του Συλλόγου έχει να παρουσιάσει πλούσια δράση συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την έκθεση ERGO MARATHON EXPO , το 1ο , 2 ο και το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, τα pasta party και τις τελετές λήξεις του TINOS RUNNING EXPERIENCE, την ΤΡΑΤΑ του Δήμου Τήνου, το καρναβάλι του Δήμου Τήνου, την 1η Εβδομάδα Χορού “ΕυρυΤήνια” κ.α. Ο Σύλλογός μας στηριζόμενος στο καταστατικό του με το οποίο του δίνεται η δυνατότητα να προάγει τον πολιτισμό του τόπου μας, δημιούργησε εδώ και οχτώ χρόνια αυτό το εργαστήρι παραδοσιακών χορών και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κάθε χρόνο η παρακολούθηση των μαθημάτων προσελκύει όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους, κρατώντας ένα μέρος από την παράδοσή μας ζωντανή.

Σας περιμένουμε να μάθουμε και να διασκεδάσουμε. Εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα : Κολλάρου Πετρίνα 6979226256 &

Δείτε επίσης