Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε Πάρο, Άνω Κουφονήσι και Σαντορίνη

απο Cyclades Open

Η Υπηρεσία δόμησης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων χορήγησε άδεια στην εταιρεία PETRA SUITES A.E. για κατασκευή νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων δυναμικότητας 16 σουιτών και 48 κλινών με εστιατόριο και πισίνα στη Νάουσα της Πάρου.

Η Υπηρεσία δόμησης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων χορήγησε άδεια στην εταιρεία SPIRIT INNOVATIONS AE για νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Άνω Κουφονήσι.

H Γενική Διεύθυνση Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων ενέκρινε τη μελέτη ανέγερσης ξενοδοχείου 5 αστέρων σε έκταση εκτός ορίων του οικισμού της Οίας ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» και μίσθωσης από τη «ΘΗΡΑΙΚΗ ΓΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ». Μεταξύ των όρων που ετέθησαν ήταν να μη φυτευτούν τα δώματα των κτιρίων, να μην κατασκευασθούν οι ατομικές πισίνες στην προέκταση των βεραντών των δωματίων, αλλά στη θέση τους να παραμείνει το φυσικό έδαφος κατάλληλα διαμορφωμένο, να περιορισθεί στο ήμισυ το υδάτινο στοιχείο στον χώρο υποδοχής και εστιατόριο, με κατάργηση όλων των υδάτινων αυλάκων στην περίμετρο του οικοπέδου και να κατασκευασθεί μία πισίνα στο νότιο τμήμα του γηπέδου, με δυνατότητα αυτή να διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα.

📸 Holger Pfiffi/Wikimedia Commons

Δείτε επίσης