Εκτέλεση στο Ψυχικό: Στη Μύκονο αναζητούν την άκρη του νήματος οι αρχές

Το θύμα είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό του στο παρελθόν

απο Cyclades Open

Στη Μύκονο αναζητούν οι αρχές την άκρη του νήματος, προκειμένου να πέσει φως στα κίνητρα της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό, σήμερα Τρίτη το πρωί.

Βάσει όσων έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο δράστης, ο οποίος επέβαινε σε μηχανή, προσέγγισε τον 54χρονο άνδρα την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, κοντά στην τεχνική εταιρεία που διατηρούσε με συνέταιρό του, και άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το 54χρονο θύμα είχε καταγγείλει στο παρελθόν ξυλοδαρμό του στη Μύκονο, αλλά και στο Χαλάνδρι, καταθέτοντας μηνύσεις στις δύο περιπτώσεις.

Οι αρχές εστιάζουν στο σενάριο η δολοφονία του 54χρονου να συνδέεται με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, όπου είχε αναλάβει αρκετά έργα.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, στο «μικροσκόπιο» έχει μπει η λεγόμενη «Μαφία της Μυκόνου», καθώς και οι αρχιτεκτονικές μελέτες που είχε αναλάβει το θύμα.

Επιπλέον, συγκεντρώνεται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες, ώστε να βρεθεί από πού ξεκίνησε ο δράστης και ποια διαδρομή ακολούθησε.

Έδρασε μόνος του ο ένοπλος

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, προκύπτει ότι ο δράστης της δολοφονίας δεν είχε συνεργό, τουλάχιστον κατά την υλοποίηση του σχεδίου δολοφονίας του 54χρονου.

Εκτιμάται ότι γνώριζε το δρομολόγιο που ακολουθούσε ο 54χρονος μέχρι τα γραφεία της εταιρείας, όπου του έστησε καρτέρι.

Ο δράστης, όπως προκύπτει από ηχητικό ντοκουμέντο, πυροβόλησε πολλές φορές και εκτιμάται ότι άλλαξε γεμιστήρα.

Ο 54χρονος, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε ποινικό μητρώο, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε φέρεται να ανήκει στην εταιρεία του.

Πηγή: naftemporiki.gr

📸Scott Rodgerson/Unsplash

Δείτε επίσης