Εργατικό δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη: Nεκρός ένας 47χρονος, δυο τραυματίες-Απεργία απ’ το Συνδικάτο Μετάλλου

απο Cyclades Open

Εργατικό ατύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εργαζόμενοι, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/05).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου, στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 47χρονος χειριστής και άλλοι δύο εργάτες 47 και 43 ετών αντίστοιχα.

Ο 47χρονος χειριστής του γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του. Στο Τζάνειο διακομίστηκε και ο 47χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο. Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε ο άλλος 43χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

24ώρη απεργία αποφάσισε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής

Εικοσιτετράωρη απεργία των εργαζομένων στις ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις της Αττικής αποφάσισε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής τη Δευτέρα.

Αύριο Τρίτη (30/5) το πρωί στις 8.00 θα γίνει γενική συνέλευση στη Ζώνη Περάματος και θα ακολουθήσει διαμαρτυρία στο ΥΕΝ.

Αιτία αποτέλεσε το δυστύχημα που έλαβε χώρα τη Δευτέρα και στοίχισε τη ζωή ενός εργαζόμενου.

Πηγή: NEWS247

Δείτε επίσης