Εταιρεία φάντασμα η «LOTUS 4A IKE» που έβγαλε σε πλειστηριασμό το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού – Κύμα συμπαράστασης και κινητοποιήσεις

απο Cyclades Open

Μια «εταιρεία – φάντασμα» φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από τον πλειστηριασμό του σπιτιού της Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια, αφού δεν διαθέτει γραφεία, μολονότι είναι δηλωμένη στα χαρτιά.

Εντωμεταξύ, μετά τον σάλο που προέκυψε από τη σημερινή εισβολή των αστυνομικών με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι της δημοσιογράφου, το ΠΑΜΕ διοργανώνει την Τρίτη (22/11) κινητοποίηση στην εταιρεία διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «do Value».

Η κινητοποίηση θα γίνει στις 11 π.μ., στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας και το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών, καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας.

Η κινητοποίηση ανακοινώθηκε για τα γραφεία της εταιρείας «LOTUS 4A IKE», στη Νέα Φιλαδέλφεια, (Γρηγορίου Κυδωνίων 5). Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η εταιρεία «εκτός από κοράκι αποδείχτηκε και φάντασμα, αφού δεν υπάρχει γραφείο».

etaireia fantasma

Κύμα συμπαράστασης έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού

Το απόγευμα της Δευτέρας (21/11), σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησε πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, το οποίο παραμένει ανοιχτό και χωρίς πόρτα μετά την πρωινή «εισβολή».

kolobou_1.jpg

Κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, διαμαρτύρονταν για την έξωση στην Ιωάννα Κολοβού από το σπίτι της.

kolobou_2.jpg

.

kolobou_3.jpg

.

kolovou1

Η Ιωάννα Κολοβού, εμφανώς συγκινημένη από την συμπαράσταση του κόσμου, μίλησε στους συγκεντρωμένους.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας – πάντα θα είναι το όπλο μας», όπως είπε.

Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για την «εισβολή» στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί άσκησης σωματικής βίας σε βάρος ημεδαπής, έπειτα από διαδικασία έξωσης από την οικία της, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αρμόδιο δικαστικό επιμελητή, πρωινές ώρες σήμερα 21-11-2022, διαδικασία για την οποία ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας από τον δικαστικό επιμελητή».

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τις αρμοδιότητες των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού. Όπως ανέφερε, οι δυνάμεις κλήθηκαν για την προστασία του δικαστικού επιμελητή, καθώς βάσει νόμου, τα στελέχη της αστυνομίας δεν προβλέπεται να έχουν συμμετοχή στις ενέργειες της έξωσης.

«Διευκρινίζεται ότι ζητήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, αστυνομική δύναμη για την παροχή συνδρομής στον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή, μόνο για την καταστολή τυχόν αντίστασης και την πρόληψη διάπραξης άλλων αξιόποινων πράξεων σε βάρος του(άρθρο 160 του Π.Δ.141/91)», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

kolovou2

.

Πηγή:  iEidiseis.gr

Δείτε επίσης