Φίλοι Πάρκου Πάρου: Δεντροφυτεύσεις και καθαρισμοί ακτών στην Πάρο

απο Cyclades Open

Η ομάδα των φίλων του Πάρκου Πάρου παραμένει δραστήρια και αποτελεσματική όλο τον χρόνο. Σκοπός της σε συνεργασία με οργανισμούς και περιβαλλοντικές οργανώσεις η φροντίδα του περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση των κατοίκων του νησιού, αλλά και η συμμετοχή της στις συζητήσεις που αφορούν το Πάρκο και τις δραστηριότητες του.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του σωματείου: “Μια ακόμα μέρα στο Πάρκο με υπέροχη παρέα, φυτέψαμε θαλασσόδεντρα, κέδρους, κρίταμα και αλιμιές και πήραμε, φεύγοντας, πολλά-πολλά σκουπίδια.

Ο καιρός ανοιξιάτικος, ιδανικός για φύτεμα και βόλτα, ελπίζουμε να δώσει βροχές σύντομα, τις χρειαζόμαστε, και όχι μόνο για τα φρεσκοφυτεμένα φυτά μας.

Θα το ξανακάνουμε με τη νέα χρονιά!

default

Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Νάουσας ΝΑΪΑΣ που είναι πάντα παρών στις περιβαλλοντικές μας δράσεις, τα τοπικά φυτώρια Φυτοτεχνική Πάρου, Γεωπονικόν, και το Φυτώριο του Δήμου Πάρου, για τη δωρεά και προμήθεια φυτών, και βέβαια το Cyclades Preservation Fund -CPF και το #Helidonifoundation για την πολύτιμη συνδρομή τους στα πλαίσια του προγράμματος Revegetating the Cyclades.”

Δείτε επίσης