Ιωάννινα: Στον Εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος Ζίτσας για τον βασανισμό του γαϊδουριού-Τον δάγκωσε λύκος ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

απο Cyclades Open

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων αναμένεται να οδηγηθεί ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ο οποίος συνελήφθη καθώς φέρεται να είναι ο οδηγός που έσερνε γάιδαρο με το αυτοκίνητό του για 700 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, η “Αυτοδιοικητική Συνεργασία” η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ζίτσας εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το γεγονός αυτό, ζητά από την Δημοτική Αρχή την άμεση αποπομπή του αντιδημάρχου και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την παρέμβασή της ώστε να αποπεμφθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του αντιδημάρχου Δημήτρης Δήμος μιλώντας στον ΣΚΑΙ ισχυρίστηκε ότι το ζώο είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση από λύκο, ο 63χρονος το ανέβασε στην καρότσα για να το μεταφέρει να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά για άγνωστο λόγο το πόδι του γαϊδάρου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

“Η θέση του εντολέως μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία άγνωστο για ποιο λόγο (…) και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας  το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα σύρθηκε και εν συνεχεία όταν έπεσε όλο το ζώο το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα”, είπε ο κ. Δημήτρης Δήμος.

Πηγή: NEWS247

Δείτε επίσης