Κίνημα “Σώστε τις παραλίες της Νάξου”: Ζητά την γενική, άμεση και κατεπείγουσα ανάκληση όλων των αποφάσεων επέμβασης στις ακτές από τον δήμο

απο Cyclades Open

Πολυσέλιδο ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ και ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και συναφών ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ σχετικά με τη χρήση μηχανοκίνητων οχημάτων για τον «καθαρισμό» των παραλιών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων και ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ καταθέτει το Κίνημα Πολιτών “Σώστε τις Παραλίες της Νάξου”.

Όπως αναφέρεται στην σελίδα του κινήματος στο facebook “oι τελευταίες συνελεύσεις του Κινήματος “Σώστε τις Παραλίες της Νάξου” έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στο θέμα των εργασιών του λεγόμενου “καθαρισμού” του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις παραλίες”. Στη συνέλευση 16/06/2024 αποφασίστηκε να κατατεθεί το παραπάνω αίτημα ως “κύριο και κατ’ επείγον”.

Περιληπτικά το κίνημα “Σώστε της παραλίες της Νάξου” ζητά την γενική, άμεση και κατεπείγουσα ανάκληση όλων των αποφάσεων επέμβασης στις ακτές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ειδικά της απόφασης έγκρισης ανάθεσης εργασιών “καθαρισμού” ακτών του Δήμου Νάξου, με αριθμούς ΑΔΑ 6ΞΧΔΩΚΗ-Ξ63 και ΑΔΑ 9ΔΞ3ΩΚΗ-Θ72. την οποία τεκμηριώνει σε πολυσέλιδο έγγραφο που έχει αναρτήσει στη σελίδα του με πολλούς αποδέκτες.

“Το επόμενο βήμα για την κατάθεση του εγγράφου, είναι η συλλογή υπογραφών” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Διαβάστε αναλυτικά το έγγραφο πατώντας ΕΔΩ

Δείτε επίσης