Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»: Γείτονες του έστειλαν την αστυνομία να ελέγξει αν έχει άδεια να μαγειρεύει

απο Cyclades Open

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο «Άλλος Άνθρωπος», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που βρίσκεται πίσω από την Κοινωνική Κουζίνα, καθώς, όπως είπε μέσω του facebook, γείτονες του έστειλαν σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, τη δημοτική αστυνομία για να ελέγξει αν έχει άδεια για να μαγειρεύει.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έγραψε:

“Πριν από 3 λεπτά ήρθε ένας υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων για καταγγελία που έγινε από «μερικούς» γειτονιές για ρύπανση και βρώμικα στη Μ Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό, όλα καλά ο άνθρωπος μου είπε ότι είναι όλα πεντακάθαρα και ότι απλά έπρεπε να του δώσω τα στοιχεία μου για να πάει πίσω και να αποδείξει ότι έκανε την δουλειά του μετά την καταγγελία. Με ρώτησε βέβαια αν έχω άδεια για να μαγειρεύω, του απάντησα ότι εσύ στο Σπίτι σου όταν μαγειρεύεις έχεις άδεια;

Μου απάντησε όχι τότε και εγώ δεν χρειάζομαι. Τότε του είπα να πει στους «μερικούς γείτονες» ότι επειδή μου τα έκαναν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ να έρθουν να τους δώσω μερικά, λόγω Πάσχα, και λόγω του ότι είναι και καλοί χριστιανοί και πιστεύουν στην αγάπη. Καλή Ανάσταση στο μίσος που φωλιάζει στην καρδιά σας”.

Τρόφιμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, απόμαχους της ζωής, ηθοποιούς καλλιτέχνες άνδρες γυναίκες χωρίς καμία διάκριση πουθενά ούτε σε θρησκεία, ούτε σε επάγγελμα, ούτε σε φύλο, ούτε σε ηλικία, ούτε σε εθνικότητα ούτε πουθενά, τσακίζουμε τον φασισμό μέσα σε οποιαδήποτε καρδιά. Και ας γίνονται τέτοια εμείς συνεχίζουμε αλληλέγγυα».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δείτε επίσης