Κυκλάδες: H Αμοργός ταξιδεύει «Από Τόπο σε Τόπο» με το Κανάλι της Βουλής [video]

απο Cyclades Open

Μέσα από τη  εξαιρετική εκπομπή «Από Τόπο σε Τόπο» που προβάλλεται από το Κανάλι της Βουλής, η Αμοργός ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μυλωνάς και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν την Αμοργό , κατέγραψαν τις ομορφιές του νησιού μας,  την ιστορία του, τα ήθη και έθιμά του και πρόβαλαν την γαστρονομία και την τοπική μουσικοχορευτική παράδοση.

Το αφιέρωμα στην Αμοργό προβλήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και έχει αναρτηθεί στο youtube του Καναλιού της Βουλής αριθμώντας χιλιάδες προβολές.

Η εκπομπή «Από Τόπο σε Τόπο» έχει υψηλή τηλεθέαση με μεγάλη αποδοχή από τους απανταχού Έλληνες.

Συμμετείχαν  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χώρας Αμοργού «Σιμωνίδης», σε διδασκαλία του Γιώργου Οικονομίδη, ο ερμηνευτής Βαγγέλης Δεσποτίδης και οι μουσικοί Αντώνης Ατσάς, Βαλάντης Γιαννακός Βαγγέλης Νομικός Λεωνίδας Βλαβιανός, Γιώργος Νομικός.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος, δήλωσε:

«Η Αμοργός ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από το Κανάλι της Βουλής και την εκπομπή Από Τόπο σε Τόπο. Ο Χρήστος Μυλωνάς παρουσίασε με υπέροχο τρόπο την ιστορία, την παράδοση και της ομορφιές της πατρίδας μας. Ευχαριστώ τους συντελεστές της εκπομπής και όσους Αμοργιανούς συνέβαλαν στην παραγωγή της. Θερμές ευχαριστίες στην Attica group για την σημαντική της συμβολή στη μετακίνηση των συντελεστών. Ιδιαίτερα ευχαριστώ και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, αμοργιανής καταγωγής που πάντα βρίσκεται δίπλα στην Αμοργό μας. Συνεχίζουμε δυναμικά την προβολή του νησιού μας»

Φωτογραφικό υλικό : Χρήστος Μυλωνάς 

Δείτε επίσης