Μανώλης Πολυκρέτης-Αγ. Άννα: “Επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί άμεσα ο ξύλινος δρόμος για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα”

απο Cyclades Open

Τον ξύλινο διάδρομο στην παραλία της Αγ. Άννας για την επικινδυνότητα πρόκλησης ατυχήματος αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Μανώλης Πολυκρέτης σε δελτίο τύπου, ως ένα από τα σημαντικά σημεία που πρέπει να διορθωθούν άμεσα “για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και να διατηρηθεί η εικόνα της περιοχής, η οποία είναι ιδιαίτερου κάλλους και από τις πιο τουριστικές της Νάξου”.

Αναλυτικά:

Το θέμα της επικινδυνότητας του ξύλινου δρόμου στην περιοχή της Αγίας Άννας επισήμανα για δύο φορές στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρώντας ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα αφού αφορά άμεσα την ασφάλεια των πολιτών, ντόπιων και παραθεριστών, καθώς και τη φήμη του νησιού μας.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 17 Ιουνίου 2024, έθεσα το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και ζήτησα άμεσα να πραγματοποιηθούν εργασίες στα σπασμένα ξύλα του δρόμου. Επιπλέον, πρότεινα να αποκλειστεί ο δρόμος με κορδέλες μέχρι την αποκατάστασή του. Ωστόσο, ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός, κατά την προσφιλή του τακτική, αδιαφόρησε πλήρως, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια όσων χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο.

Στην ειδική συνεδρίαση για τη Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, επανέλαβα την επικινδυνότητα του δρόμου, διαπιστώνοντας την συνεχιζόμενη αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Η υπόσχεση που έλαβα ήταν ότι οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα (01-07-2024).

Θεωρώ επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί άμεσα ο ξύλινος δρόμος για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και να διατηρηθεί η εικόνα της περιοχής, η οποία είναι ιδιαίτερου κάλλους και από τις πιο τουριστικές της Νάξου.

Μανώλης Πολυκρέτης 

Δημοτικός Σύμβουλος

Δείτε επίσης