Νάξος: Νέα αναβολή της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για τον 3ετή απολογισμό της δημοτικής αρχής

απο Cyclades Open

Αναβλήθηκε εκ νέου η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον 3ετή απολογισμό της δημοτικής αρχής.

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση για τις 23 Νοεμβρίου είχε αναβληθεί λόγω πένθους, ενώ η αυριανή αναβάλλεται λόγω της νόσησης με κορωνοϊό του δημάρχου Δημήτρη Λιανού.

Εκτός νέου απροόπτου, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι και η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έχει ματαιωθεί δύο φορές -στις 29 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου- λόγω έλλειψης απαρτίας.

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις, εκτός αυτής της δημοτικής αρχής, καθώς και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι απέχουν από τις συνεδριάσεις, καθώς, όπως ανέφεραν σε κοινή επιστολή που απέστειλαν στο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Φώτη Μαυρομμάτη στις 28 Νοεμβρίου: «Δεν σκοπεύουμε να νομιμοποιήσουμε περαιτέρω με τη παρουσία μας τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες, που ακολουθείτε και ζητούμε να λειτουργήσει άμεσα δια ζώσης δημοτικό συμβούλιο, αρχής γενομένης από την επικείμενη αυριανή συνεδρίαση. Σε περίπτωση που αρνηθείτε σας ενημερώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στην συνεδρίαση».

Η τακτική συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου με τηλεδιάσκεψη, ενώ η έκτακτη συνεδρίαση για τον 3ετή απολογισμό  θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης».


Διαβάστε στο Cyclades Open

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων- Όταν οι άλλοι συνεδριάζουν δια ζώσης εμείς κάνουμε τηλεδιάσκεψη, γιατί…

Δείτε επίσης