Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο στα χέρια των Αρχών – Δεν αποκλείεται να μπουν και άλλα πρόσωπα στο «κάδρο»

απο Cyclades Open

Νέο βίντεο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας το οποίο βοηθά στις έρευνες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Το υλικό είναι από διαφορετικά σημεία από αυτά που έχουν έρθει στο «φως» από τις πρώτες ημέρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο βίντεο φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, η κάθοδος των χούλιγκανς προς το γήπεδο της ΑΕΚ ενώ δεν αποκλείεται οι Αρχές να καταφέρουν μετά από ανάλυση που θα γίνει καρέ – καρέ να τους εντοπίσουν σε σημείο πριν τα κράνη τους και πριν βάλουν κουκούλες ώστε να ταυτοποιήσουν και άλλους εμπλεκόμενους των επεισοδίων.

Την ίδια ώρα, αξιολογούν πληροφορίες που λαμβάνουν μέσω πολιτών που επικοινωνούν με τους αστυνομικούς θέλοντας να δώσουν στοιχεία και περιγραφές από τα σημεία που είχε περάσει το τάγμα εφόδου των χούλιγκανς.

Απολογείται την Τρίτη ο Έλληνας οπαδός – Κατηγορείται ότι καθοδηγούσε τους Κροάτες χούλιγκαν

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ο 43χρονος Έλληνας οπαδός που συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τα οποία έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης. Οι Αρχές που έχουν εξετάσει το μαγνητοσκοπημένο υλικό θεωρούν πως ο 43χρονος μαζί με άλλους Έλληνες, είχαν οργανωτικό ρόλο και καθοδηγούσαν Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν.

Οι κατηγορίες σε βάρος του 43χρονου οπαδού είναι μεταξύ άλλων για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία. Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δείτε επίσης