Ο Bruce Springsteen διασκευάζει το “Nightshift” των Commodores για τον νέο του δίσκο με soul covers [Βίντεο]

Ναταλία Πετρίτη/Avopolis

απο Cyclades Open

Το “Nightshift” των Commodores διασκεύασε ο Bruce Springsteen, για τον νέο του δίσκο με soul covers που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Το “Nightshift” εμφανίστηκε στον ομώνυμο δίσκο των Commodores το 1985 και γράφτηκε σαν ένα tribute στον Marvin Gaye και τη Jackie Wilson (οι οποίοι είχαν πεθάνει την προηγούμενη χρονιά από την κυκλοφορία του). Στη διασκευή αυτή, ο Springsteen ερμηνεύει το κομμάτι χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις στο original, με ατμοσφαιρική διάθεση, μπάντα από χάλκινα και έγχορδα, αλλά και backing vocalists.

Τη διασκευή συνοδεύει ένα μουσικό video σε σκηνοθεσία του επί χρόνια συνεργάτη του Αφεντικού, Thom Zimny, στο οποίο ο καλλιτέχνης εμφανίζεται να το ερμηνεύει κάτω από το spotlight, με clips χορευτών να παρεμβάλλονται ενδιάμεσα.

Το “Nightshift” αποτελεί το τελευταίο preview του Only The Strong Survive, του επικείμενου δηλαδή δίσκου του Springsteen με soul covers, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Την επόμενη χρονιά, ο Springsteen πρόκειται να βρεθεί ξανά σε μια παγκόσμια περιοδεία μαζί με την E-Street Band, την πρώτη μετά το 2017 όταν και επανενώθηκαν.

Πηγή: Avopolis/Ναταλία Πετρίτη

Δείτε επίσης