Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» [video & φωτογραφίες]

απο Cyclades Open

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΙΕ’ Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στην Καλαμάτα και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης


Η Βόρεια Εύβοια κυριάρχησε στη ζωή του Διαζώματος το 2022. Τα Αρχαία Θέατρα, οι Πολιτιστικές Διαδρομές, το Πρόγραμμα «ΠΟΛΙΣ», και οι Λεωφόροι Πολιτισμού είναι η προοπτική του 2023.

Αυτός ήταν ο πυρήνας της ομιλίας μου και ακολούθησε η εμπνευσμένη ομιλία του Πέτρου Θέμελη, που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της ΙΕ’ Γενικής Συνέλευσης.

Ένα Λεύκωμα συνοδευτικό με την έκθεση αποτύπωσε και αποτυπώνει «ΑΕΝΑΩΣ» τη συναρπαστική σχέση Θέμελη – Αρχαίας Μεσσήνης.

Η καντάτα του Γιώργου Κουρουπού, έργο εμπνευσμένο από ψυχής και τέσσερις ζωγραφιές του Στάθη Γυφτάκη, συμπλήρωσαν τις ψηφίδες τέχνης και αγάπης στον Πέτρο Θέμελη.

Και εκείνος γιομάτος πάθος, μνήμη, ποίηση, μας ξεδίπλωσε μοναδικά το έργο της ζωής του σε μια ξενάγηση μοναδική, βαθιά μέσα μας εντυπωμένη.

Και η ζωή στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» έτσι θα πορεύεται, όμορφα, συμμετοχικά, ποιητικά, πατριωτικά.

Σταύρος Μπένος
Πρόεδρος Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

A7_09791
Φωτογραφικό άλμπουμ του τριημέρου

Παρασκευή 30/9/2022 απόγευμα, εγκαίνια έκθεσης, χορευτικό δρώμενο, απονομή βραβείου καλύτερου εθελοντή στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Σάββατο 01/10/2022 πρωί, εργασίες Γενικής Συνέλευσης στο Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας
Σάββατο 01/10/2022 απόγευμα, Συναυλία – Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης

Δείτε επίσης