Παρακολουθούσαν ακόμα και τους Ντόρα, Κώστα και Αλεξία Μπακογιάννη

απο Cyclades Open

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, που έχει φέρει στα σχοινιά την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ώρα λοιπόν που ο πρωθυπουργός (και πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ) επιμένει μονότονα –και χωρίς να πείθει– στα περί άγνοιας κι ενώ το Μαξίμου αναλώνεται στα σενάρια περί «ρυπαρών δικτύων», το Documento της Κυριακής αποκαλύπτει ότι «φύτεψαν το Predator και στην οικογένεια», αναφερόμενο στους Ντόρα, Κώστα και Αλεξία Μπακογιάννη. 

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το κακόβουλο λογισμικό έχει εντοπιστεί από ιδιωτική εταιρεία και στα τρία τηλέφωνα. 

Σημειώνεται επίσης ότι πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευμα του Μανόλη Κωττάκη στην εφημερίδα Εστία αποκάλυπτε ότι οι τρεις παραπάνω (Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης και Αλεξία Μπακογιάννη) έστειλαν τα κινητά τους για έλεγχο στη Βρετανία, προκειμένου να εξεταστεί εάν έχουν πέσει θύματα υποκλοπής. 

► Η παραπάνω εξέλιξή έρχεται μια ημέρα μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στη συζήτηση που προηγήθηκε στην Ολομέλεια, ο Κυρ. Μητσοτάκης ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσε τουλάχιστον όσους ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παραδέχτηκε, γιατί δεν αμφισβήτησε τίποτα και δεν διέψευσε καμία από τις υποκλοπές που του καταλογίστηκαν…

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Δείτε επίσης