Η παράσταση «ΓΟΥΤΟΥ ΓΟΥΠΑΤΟΥ» στη Μήλο από την Ομάδα Εν Δυνάμει

απο Cyclades Open

Η συγκλονιστική παράσταση «ΓΟΥΤΟΥ ΓΟΥΠΑΤΟΥ» από την Ομάδα Εν Δυνάμει είναι το επόμενο βήμα του Φεστιβάλ «Από τη θάλασσα» 2022.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 στις 18.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος».

«Μια ιστορία του τότε. Μια ιστορία του τώρα. Το βαθιά ανθρώπινο διήγημα “Γουτού Γουπατού” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, γραμμένο πριν από 100 χρόνια, συνομιλεί με αληθινές ιστορίες παιδιών και εφήβων του 21ου αιώνα, τις ακούει και με χιούμορ κλείνει τρυφερά το μάτι σε κάθε άνθρωπο που νιώθει “διαφορετικός”. Πώς από τα άκρα μπορούμε να φτιάξουμε ξανά μια νέα αρχή;»

Διοργάνωση: Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα.

Η παράσταση καθώς και το Φεστιβάλ «Από Τη Θάλασσα» 2022 πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: IMERYS S.A.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: SEAJETS, ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΗΛΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΕΥΜΑΤΩΝ: ΦΛΟΙΣΒΟΣ, ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ («Αλευρόμυλος»), ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ, YANKOS

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: HOTEL APARTMENTS GIANNIS, ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, MileikaNea.gr

Υποστηρικτές: Δήμος Μήλου, Οικογένειες Φλωρίκας και Οδυσσέα Κυριακόπουλου, Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.), RIVA Travel, Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μήλου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κιμώλου.

.

.

.

Διαβάστε περισσότερα για το Φεστιβάλ «Από τη θάλασσα» και την Ομάδα Εν Δυνάμει

Δείτε επίσης