Πάρκο Πάρου: “Μεσόγειος – Πολιορκημένη θάλασσα”-Η ελληνική πρεμιέρα στις Κυκλάδες τον Ιούλιο

Ενημερωθείτε άμεσα για την κράτηση θέσεων

απο Cyclades Open

Το Cyclades Preservation Fund (CPF) και η Anemon Productions, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για το Cyclades Cinedoc Island έχουν την χαρά να παρουσιάσουν την ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Mediterranean – Life under siege/ Μεσόγειος- πολιορκημένη θάλασσα» στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στην Πάρο την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 στο αγαπημένο Cine Enastron του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου.

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί μια ευρωπαϊκή συμπαραγωγή και είναι αφιερωμένο σε μια από τις πλουσιότερες θάλασσες του κόσμου με στόχο να ενημερώσει για τους κινδύνους που την απειλούν, προτείνοντας λύσεις διατήρησης του πλούτου της. Παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά είδη ζώων, πτηνών και θηλαστικών αλλά και οικοτόπων που ζουν και αναπτύσσονται στην θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου, όπως για παράδειγμα την σπερματοφάλαινα, τη θαλάσσια χελώνα καρέτα καρέτα, μια οικογένεια πελαργών, τα λιβάδια Ποσειδωνίας, κ.α.

Τα γυρίσματα διήρκησαν δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκαν σε 12 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και των Κυκλάδων, με τη συμμετοχή δεκάδων επιστημόνων και περιβαλλοντικών ογανώσεων από όλον τον κόσμο. Πρόκειται για ένα εμβληματικό ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει ολοζώντανα και σε πρωτοφανή κλίμακα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Μεσόγειος, ο επίγειος αυτός παράδεισος που βρίσκεται υπο απειλή. Είναι μια ταινία που συγκινεί, ενημερώνει, αφυπνίζει, κινητοποιεί..

Διάρκεια: 90′
Χρονιά παραγωγής: 2022
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Η προβολή θα έχει ελληνικούς υποτίτλους.

Το CPF συνδυάζει την προβολή του εξαιρετικού αυτού ντοκιμαντέρ με τον εορτασμό 5 χρόνων δράσης διατήρησης της φύσης στις Κυκλάδες και προσκαλεί φίλους και φίλες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την προστασία της πλούσιας βιοποικιλότητας και άγριας ζωής των νησιών μας. Ευχαριστούμε τους Φίλους του Πάρκου Πάρου για την υποστήριξη και το Πάρκο Πάρου για την φιλοξενία.

Ημέρα προβολής:
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022
Τοποθεσία:
Σινέ Έναστρον,
Πάρκο Πάρου, Νάουσα
Ώρα προσέλευσης:
8.30μμ

Σημείωση: Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα ακολουθήσει κέρασμα και συζήτηση με εκπροσώπους:
του Συλλόγου Περίθαλψης & Προστασίας Άγριων Ζώων “ΑΛΚΥΟΝΗ”
– του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου
– και του Cyclades Preservation Fund (CPF).

Δείτε το τρέιλερ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ:

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ

“Μεσόγειος- Πολιορκημένη Θάλασσα” (Πέμπτη 28/7, στις 8.30μμ, Σινέ Έναστρον, Πάρκο Πάρου) και αρκετά μέλη του #CPF έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής και επιθυμία για κράτηση θέσης, παρακαλούμε όποιοι/ες φίλοι/ες επιθυμούν να γίνει κράτηση θέσης στο όνομά τους (έως 2 άτομα) να μας στείλουν μήνυμα στο cpfgreece@gmail.com έως και την Πέμπτη 28/7 στις 11πμ και να βρίσκονται στον χώρο του σινεμά το αργότερο έως τις 8.30μμ.

Καλή μας αντάμωση!

Please reserve your seats until Thursday 11am at cpfgreece@gmail.com

Cyclades Preservation Fund -CPF

CineDoc Island

Paros Park / Πάρκο Πάρου

Σωματείο φίλων Πάρκου Πάρου

Αλκυόνη – Aegean Wildlife Hospital – Πάρος

Naxos island wildlife protection

Σημείωση: Σε περίπτωση που οι κρατήσεις ξεπεράσουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, θα μεριμνήσουμε για να προγραμματιστεί και δεύτερη προβολή σε νέα ημερομηνία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Δείτε επίσης