Πάρος-Ελεύθερες Παραλίες: Η πρώτη εξόρμηση της Κίνησης- “Ας έρθει η αστυνομία να με πιάσει” λέει ο επιχειρηματίας που παραδέχεται πως παρανομεί!

απο Cyclades Open

Σήμερα η Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες | Save Paros Beaches πραγματοποιείσαι την πρώτη της δράση στην παραλία “Μικρή Σάντα Μαρία”. Η προσέλευση πολιτών ήταν διπλάσια απ’ το αναμενόμενο λόγω καύσωνα: 250 περίμεναν, 300 πήγαν!

Ας δούμε πως περιγράφεται η επίσημη πρώτη δράση της Κίνησης. Χαρακτηριστική πάντως της νοοτροπίας και του τί επικρατεί στις παραλίες ήταν η ατάκα του επιχειρηματία που-παρανόμως-έχει απλώσει τις ξαπλώστρες του!

Γράφει ο Χρίστος Γεωργούσης:

Μετρήσαμε 250 και 50 κατέφθασαν αργότερα στην παραλία της μικρής Σάντα Μαρίας. Υπολογίσαμε την προσέλευση λόγω καύσωνα σε 150 ανθρώπους, είχαμε 300! Παρόντες ο τέως δήμαρχος Κώστας Αργουζής, ο Έπαρχος Κώστας Μπιζάς, ο Κώστας Ροκονίδας με συμβούλους της μειοψηφίας και πολλοί άλλοι.

Πολυπληθή παρουσία είχε και η Οικολογική Ομάδα του “Αρχίλοχου”. Παρούσα και η αστυνομία που την είχαμε καλέσει για την αποφυγή κάθε παγίδας. Άπλωσαν οι φίλοι μας όλοι τις πετσέτες μπροστά στις πολυθρόνες ή πιο πέρα και κολύμπησαν. Ενδιαφέρον έχουν πολλά που θα τα κουβεντιάσουμε σε επόμενες συναντήσεις, αλλά αξίζει αυτή εδώ η κουβέντα με τον επιχειρηματία.

-Είστε παράνομος, δεν έχετε άδεια.

-Το ξέρω!

-Επομένως πρέπει να πάρετε τις πολυθρόνες και να καθαρίσετε την παραλία.

-Ας έρθει η αστυνομία να με πιάσει!

Αυτό το αφιερώνουμε στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα επανέλθω και αύριο και θα το επαναλάβω.

Ευχαριστούμε όλους που έγραψαν μια σελίδα αγωνιστική στην ιστορία του νησιού και στη δική τους ιστορία. Όσους έχουν συμφέροντα τους καταλαβαίνουμε, αλλά δεν τους δικαιολογούμε. Οι ελάχιστοι αντιπολιτευόμενοι που δεν έχουν συμφέροντα, καλό είναι να ακονίσουν λιγάκι το μυαλό τους και να μη λένε αρλούμπες, οι καημένοι. Έχουμε και πρόβλημα προχωρημένης ανοησίας. Δεν το ξέρουν πως χάνουν, δεν βοηθά η κρίση τους!

📸Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες | Save Paros Beaches

Δείτε επίσης