Πάρος: Eργοδότρια ζήτησε πίσω το επίδομα αδείας από εργαζόμενη, αλλά την περίμενε μια…έκπληξη

απο Cyclades Open

Δεν…πέρασε αυτήν τη φορά απόπειρα εργοδότριας στην Πάρο που θέλησε να πάρει πίσω, δια της πλαγίας οδού, το επίδομα άδειας εργαζομένης της.

Όπως κατήγγειλε η εργαζόμενη η συνεργασία της με την συγκεκριμένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε, καθώς είχε ενημερώσει πως θα έφευγε και έτσι, έπρεπε να της καταβληθεί και το επίδομα αδείας. Την περίμενε όμως μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η εργοδότρια την ενημέρωσε πως θα πάνε μαζί στην τράπεζα, θα κάνει την κατάθεση των χρημάτων και μόλις βγει έξω, θα σηκώσει τα χρήματα και θα της τα επιστρέψει.

Η γυναίκα αμέσως επικοινώνησε με τον Πρόεδρο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού,  Γ. Χότζογλου για να την συμβουλεύσει.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Χότζογλου της είπε να πάει κανονικά στο ραντεβού, να αφήσει την επιχειρηματία να κάνει την κατάθεση και μόλις βγει από την τράπεζα να του τηλεφωνήσει.

Η κατάθεση έγινε και μόλις η επιχειρηματίας προχώρησε προς το ATM για να γίνει η ανάληψη των χρημάτων,  η τελευταία της έδωσε το τηλέφωνο όπου περίμενε  ο κ.Χότζογλου

Αφού η εργοδότρια ενημερώθηκε για την ιδιότητά του και για τις συνέπειες που έχει η τακτική της αυτή, αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

Σύμφωνα με τον κ Χότζογλου, η συγκεκριμένη το έχει συνήθεια να μη δίνει στους εργοζόμενους  επιδόματα και δώρα, στα 13 χρόνια που δραστηριοποιείται. Και δεν είναι η μόνη… 

Πηγή: naftemporiki.gr

📸Jacqueline Munguía/Unsplash

Δείτε επίσης