Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Εκλογή Προεδρείου Περιφερειακού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής

απο Cyclades Open

Νέο προεδρείο και μέλη Οικονομικής Επιτροπής εξέλεξε σήμερα, Κυριακή, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου σε δια ζώσης συνεδρίαση τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων, που πραγματοποιήθηκε για τον λόγο αυτό σε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου «Ρόδος Πάλας» στη Ρόδο.

Μέσα σε κλίμα συναίνεσης, τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου εξέλεξαν το νέο προεδρείο του σώματος που αποτελείται από τους Φιλήμονα Ζανεττίδη πρόεδρο, Ηλία Μάινα αντιπρόεδρο από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και Γιάννη Κρητικό γραμματέα από την πλειοψηφούσα παράταξη.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη οι Χρήστος Μπάρδος, Χαρούλα Γιασιράνη, Νίκος Νικολής και Γιώργος Χαλκιδιός, από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας οι Στέργος Παρδαλός, Μίλτος Παγκάς και Νίκος Γερονικόλας, καθώς και η ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος Αναστασία Γαμπιεράκη.

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν από την περιφερειακή αρχή οι Χαράλαμπος Δαρζέντας, Ευδοκία Κατσάνη, Δημήτρης Λάσκαρης και Μανώλης Μουσελλής και από την μείζονα μειοψηφία οι Γιώργος Γκούφας, Νίκος Κανταρζής και Τζώρτζης Μακρυωνίτης.
«Μπαίνουμε στο 2022 δεσμευόμενοι ότι δεν θα επιτρέψουμε να διακοπεί το σερί των επιτυχιών των τελευταίων ετών» διαβεβαίωσε, ευχόμενος καλή χρονιά ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ενώ ο νέος πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Φιλήμονας Ζανεττίδης, ευχαρίστησε τα μέλη για την εκλογή και δεσμεύθηκε ότι θα λειτουργεί συναινετικά με στόχο τη λήψη αποφάσεων για το καλό των νησιών.

Πηγή: ertnews.gr

Δείτε επίσης