ΠΟΕΣΕ: Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου ο Γιάννης Παπαδόπουλος

απο Cyclades Open

Στη θέση του υπευθύνου Περιφερειάρχη στο Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται πλέον ο μέχρι πρότινος περιφερειάρχης Κυκλάδων Γιάννης Παπαδόπουλος .

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο ενημερωτικό σημείωμα που απέστειλε στα ΜΜΕ “Η περιοχή μας το Νότιο Αιγαίο αποτελεί την αιχμή του δόρατος την ναυαρχίδα του τουριστικού προιόντος της πατρίδας μας και προσφέρει τα μέγιστα με ποικίλους τρόπους τόσο στην Οικονομία αλλά και στην κοινωνία γενικότερα”.

Αναλυτικά το σημείωμα αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΕΣΕ) μου έκανε την τιμή να με διορίσει υπεύθυνο Περιφερειάρχη  στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου. Οι επιχειρήσεις της Εστίασης βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και χρειάζονται υποστήριξη που απαιτεί συγκροτημένες προσπάθειες , συντονισμένες τεκμηριωμένες αποτελεσματικές διεκδικήσεις και στρατηγική καθοδήγηση για να ανταπεξέλθουν.

Η περιοχή μας το Νότιο Αιγαίο αποτελεί την αιχμή του δόρατος την ναυαρχίδα του τουριστικού προιόντος της πατρίδας μας και προσφέρει τα μέγιστα με ποικίλους τρόπους τόσο στην Οικονομία αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις αλλά και την εμπειρία που διαθέτω να υποστηρίξω τους επαγγελματίες της Εστίασης διεκδικώντας τα δίκαια συμφέροντά τους αλλά και αναδεικνύοντας  τα γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που τους απασχολούν . 

Η συνεχής  εξέλιξη, η βιωσιμότητα  και η αναβάθμιση των επαγγελματιών  αποτελεί το σκοπό της ενασχόλησης μου με το συνδικαλισμό. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου  στο διοικητικό συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν ώστε να συστρατευτώ μαζί τους στον κοινό αγώνα για την διάσωση και ανάπτυξη της Εστίασης.

Με εκτίμηση

Γιάννης Βαγ. ΠαπαδόπουλοςΠεριιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Αιγαίου

Οι περιφερειάρχες της ΠΟΕΣΕ όπως ανακοινώθηκαν έπειτα από την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ:

Δείτε επίσης