“Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα”-Ένα “ευχαριστώ” στον Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου

απο Cyclades Open

“Σας ευχαριστούμε που σώζετε τα ζώα”…γιατί ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου κάνει αυτό ακριβώς και τα παιδιά το ξέρουν…η πρόσφατη επίσκεψη έγινε στο δημοτικό σχολείο Βίβλου

“Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου κατόπιν πρόσκλησης επισκέφτηκε το Δημοτικό σχολείο Βίβλου για να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες για τις θαλάσσιες χελώνες.

Που διαβιούν, με τι τρέφονται, ποιοι είναι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν και τελικά εμείς οι άνθρωποι, πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Τα παιδιά άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον όσα είχαμε να τους πούμε, διάβασαν με προσοχή το φυλλάδιο του Συλλόγου και μας χάρισαν τις ζωγραφιές τους με θαλάσσιες χελώνες.

Η ενημέρωση στα σχολεία είναι πάντα μια από τις ομορφότερες στιγμές και νιώθουμε πάντα μεγάλη ευθύνη , γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον και οι καλύτεροι πρεσβευτές για την διάσωση του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας. Είναι αυτά που θα ζήσουν αύριο σ’ έναν κόσμο που διαμορφώνεται σήμερα από εμάς

Κι όταν στο τέλος βλέπεις να σε κοιτάζουν με μάτια γεμάτα αγάπη και να λένε «σας ευχαριστούμε που σώζετε τα ζώα» η συγκίνηση δεν μπορεί να κρυφτεί.

Ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που μας προσκάλεσαν στο σχολείο τους και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!”

Οι ζωγραφιές των παιδιών…

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=414769831388976&id=100085678873294&rdid=UUIjZywNYTg7aToV

Δείτε επίσης