Σαντορίνη: Σύλληψη του αντιδημάρχου Καθαριότητας για περιβαλλοντικές παραβάσεις

απο Cyclades Open

Στη σύλληψη του αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Θήρας, Σπύρου Δρόσου, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Σαντορίνη, μετά από μήνυση και καταγγελία για περιβαλλοντικές παραβάσεις και ατασθαλίες. σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Κοινή Γνώμη” της Σύρου.

Η μήνυση αφορούσε και στον δήμαρχο του νησιού, Αντώνη Σιγάλα, ο οποίος και αναζητήθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ωστόσο δεν εντοπίστηκε, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται εκτός Σαντορίνης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελέας Νάξου, μετά τα όσα της γνωστοποιήθηκαν, διενήργησε αυτοψία στην χωματερή της Σαντορίνης και διέταξε τη σύλληψη του αντιδημάρχου Καθαριότητας.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στην εισαγγελέα φέρονται να είναι ιδιαιτέρως σοβαρές και επιβεβαιώθηκαν από την αυτοψία του στην χωματερή του νησιού.

Πηγή: ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Διαβάστε ακόμα στο Cyclades Open

Αποκάλυψη της «Κυκλαδικής»: Ένταλμα σύλληψης για τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα – Συνεδριάζει εκτάκτως η ΠΕΔ Ν. Αιγαίου

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Επιστολή διαμαρτυρίας για την ανοιχτή χωματερή του νησιού

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: «Ζητήσαμε εγγυήσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για τον ΧΑΔΑ, αλλά αντ’ αυτών λάβαμε επίθεση και απαξιωτικές αναφορές»

Δείτε επίσης