Σαντορίνη: Τα παιδιά δίνουν και φέτος ραντεβού στο «Dappos Summer Class»

απο Cyclades Open

Η αγαπημένη… δραστηριότητα των παιδιών επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Ανανεωμένο, γεμάτο εκπλήξεις και με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες το «Dappos Summer Class» έρχεται για να κάνει για άλλη μία χρονιά τις διακοπές των μικρών μας φίλων αξέχαστες.

Χωρισμένο όπως και πέρυσι σε δύο περιόδους, το «Dappos Summer Class» θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου από τις 20 Ιουνίου 2022 έως τις 15 Ιουλίου 2022 και από τις 18 Ιουλίου 2022 έως τις 12 Αυγούστου 2022.

Για τέσσερις εβδομάδες από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:30 – 15:30) 100 παιδιά από την Α’ μέχρι την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού θα χωριστούν σε πέντε ομάδες και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ομαδικά αθλήματα όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ, τις πολεμικές τέχνες, τα εικαστικά, τη μουσική, το χορό, το θέατρο, την περιβαλλοντική αγωγή και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 250 ευρώ ανά περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα προσφέρεται στους μαθητές γεύμα από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Γεμάτοι περηφάνια και συνεχίζοντας να θέτουμε ως προτεραιότητα του Οργανισμού τα παιδιά και επιχειρώντας παράλληλα να δώσουμε μια ανάσα στους εργαζόμενους γονείς κατά την περίοδο του καλοκαιριού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο το «Dappos Summer Class».

Γιατί κάθε παιδί έχει ανάγκη από ένα… αξέχαστο καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο 22860 24828 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (www.dappos-santorini.com).

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Τα συμμετέχοντα παιδιά πρέπει να είναι τελειόφοιτα της Α’ τάξης και έως την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού.

2. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει είτε μόνο στην Α’ Περίοδο, είτε μόνο στη Β’ Περίοδο, είτε και στις δύο Περιόδους.

3. Η σειρά επιλογής θα καθοριστεί με χρονικά κριτήρια βάσει της προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, με μέγιστο αριθμό τα 100 παιδιά ανά περίοδο.

4. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει 250 ευρώ. Στις οικογένειες που συμμετέχουν δύο ή περισσότερα παιδιά την ίδια περίοδο θα γίνεται έκπτωση 20% ανά εγγραφή.

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

1. Το έντυπο αίτησης που απαιτείται για τη δήλωση της συμμετοχή σας, όπως και τα υπόλοιπα έντυπα που θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να τα βρείτε είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, είτε στην ιστοσελίδα μας www.dappos-santorini.com. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται είτε στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (από τις 9:00 έως τις 14:30), είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: dappossantorini@gmail.com.

2. Μετά την εξέταση της αίτησης σας θα ενημερωθείτε εντός δύο ημερών τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Σε περίπτωση που η απάντηση που λάβετε είναι θετική θα πρέπει εντός πέντε ημερών από την επικοινωνία μας μαζί σας να μας προσκομίσετε το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής είτε στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού είτε ηλεκτρονικά. Η κατάθεση θα γίνεται στον λογαριασμό της Τράπεζα Πειραιώς (GR79 0172 7060 0057 0604 1766 971 – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤ.) με αιτιολογία το όνομα του παιδιού και την περίοδο (Α’ ή Β’) που θα πάρει μέρος στο «Dappos Summer Class».

Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής ή προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη και τη θέση καταλαμβάνει ο επόμενος στη λίστα των συμμετεχόντων.

3. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας οφείλετε μέχρι τις 10 Ιουνίου 2022 όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Περίοδο και έως τις 31 Ιουνίου 2022 όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή στην Β’ Περίοδο να έχετε προσκομίσει στον Οργανισμό τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται (Ιατρική Βεβαίωση, Έντυπο Ιατρικών Πληροφοριών, Έντυπο συγκατάθεσης για επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

4. Όσον αφορά στην Ιατρική βεβαίωση σας παρέχεται η δυνατότητα για δικής σας διευκόλυνση δια της παιδιάτρου και αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Μαρίας Αγγελάκη για δωρεάν εξέταση στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού την Παρασκευή 27/5/2022 και ώρες (17:30 – 21:30) & το Σάββατο 28/5/2022 (10:00 – 14:30 & 17:30 – 21:30).

Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Η ώρα προσέλευσης των παιδιών ορίζεται από τις 8:15 έως τις 8:30 και η ώρα αποχώρησης στις 15.30 – 15:45.

2. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με άνετα και δροσερά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.

3. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει το νερό και το δεκατιανό του.

4. Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές.

5. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό, το παιδί πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.

6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει προβλήματα ένταξης ή συμπεριφοράς ικανής να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του προγράμματος θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς για την καλύτερη επίλυση του θέματος.

Δείτε επίσης