«Σπαρτιάτες»: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δημόσιες καταγγελίες του αρχηγού

απο Cyclades Open

Για να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη την ερχόμενη Τρίτη έχει κληθεί ο επικεφαλής του κόμματος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τις δημόσιες καταγγελίες του αρχηγού των «Σπαρτιατών», ότι βουλευτές του κόμματός του, που είναι υποστηριζόμενοι από τον καταδικασθέντα με την Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη, είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα. Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης που είχα πάντα ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε, που λένε πώς και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν. Έχουμε τεράστια θέματα, πυρκαγιές, ελληνοτουρκικά, ταυτότητες και άλλα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Είμαι έντιμος και βαθειά δημοκράτης» είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή ο κ. Στίγκας σχολιάζοντας την αποχή από τη συνεδρίαση των 11 βουλευτών του κόμματός του.

Ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Μανούσου

Στο μεταξύ, επιστολή ανεξαρτητοποίησης έστειλε στη Βουλή ο βουλευτής των Σπαρτιατών, Γιώργος Μανούσος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο Γιώργος Μανούσος μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα ότι «βουλευτές είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα», αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

Πηγή: naftemporiki.gr, ΕΡΤ1

Δείτε επίσης