Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου – Προγραμματισμός δραστηριοτήρων 2022-2023

απο Cyclades Open

Ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων για την περίοδο 2022-2023 του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

  • Καλλιτεχνικά-Δημιουργικά Εργαστήρια:

Α. Θεατρική Ομάδα:

Πρώτη συνάντηση για τη νέα θεατρική περίοδο την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 20:00 στην Αίθουσα Τέχνης Αγίου Αθανασίου Νάουσας. Παράλληλα η ομάδα προετοιμάζεται για άλλες τρεις παραστάσεις του έργου «Μαντάμ Σουσού» στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2022, στον πολυχώρο του ΕΠΑΛ Πάρου.

 Β. Χορωδία:

Πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Τέχνης Αγίου Αθανασίου Νάουσας Πάρου. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.

Γ. Κεραμική:

 Εισαγωγή στην τέχνη της κεραμικής με απλές κατασκευές. Το τμήμα θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο. Περισσότερες λεπτομέρειες το αμέσως επόμενο διάστημα.

 Δ. Ζωγραφική και Ντεκουπάζ

Εισαγωγή στην τέχνη της ζωγραφικής και του ντεκουπάζ. Το τμήμα θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο. Περισσότερες λεπτομέρειες το αμέσως επόμενο διάστημα.

 Ε. Λέσχη Ανάγνωσης

Το τμήμα θα ξεκινήσει αμέσως μόλις μπορέσουμε να έχουμε σταθερή βάση στα γραφεία του συλλόγου μας. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά.

  • Κίνηση και Άθληση:

 Α. Γυμναστική:

Φέτος εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την κυρία Ηρώ Βεντουρή, για τα μαθήματα γυμναστικής (Pilates). Προκειμένου να καθοριστούν τα τμήματα, καθώς και οι ώρες και οι μέρες που θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την κυρία Βεντουρή στο τηλέφωνο 6980786170.

 Β. Τμήμα Ελαφράς Πεζοπορίας:

Θα πραγματοποιούνται σε τακτικά διαστήματα πεζοπορίες αρχικά γύρω απ το χωριό μας, μικρού βαθμού δυσκολίας, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες που θα ήθελαν να είναι στην παρέα μας. Θα ανακοινωθεί η πρώτη εντός των επόμενων ημερών. 

Εργαστήρι «Ανταλλαγής Μυστικών»

Απλά μαθήματα πλεξίματος, κεντήματος, ραψίματος από την κυρία Μαργαρίτα Σπύρου, κάθε Παρασκευή απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης Αγίου Αθανασίου Νάουσας. Για δηλώσεις συμμετοχής και καθορισμό των τμημάτων, επικοινωνείτε με την κυρία Σπύρου στο τηλέφωνο 6978446361.

Μαθήματα Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά-Ιταλικά)

Εισαγωγή στις δύο γλώσσες και εκμάθηση καθημερινών όρων κλπ. Έναρξη το Δεκέμβριο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Και κάποια ακόμα τμήματα που προετοιμάζονται και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επίσης το επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε σχετικά με ένα παζάρι που θα πραγματοποιήσουμε στην έδρα μας μέχρι τώρα, πριν να φύγουμε, με καινούργια ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε συγκεντρώσει για το βεστιάριο της θεατρικής ομάδας και δεν θα τα χρειαστούμε τελικά.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Δείτε επίσης