ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ (+πλευση): Εξοπλισμός του οφθαλμολογικού ιατρείου της από την Premia Properties

απο Cyclades Open

Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ (+πλευση), μια αμιγώς εθελοντική ομάδα με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των ακριτικών νησιών, προχώρησε με την πολύτιμη χορηγία της Premia Properties σε αγορά σύγχρονου και απαραίτητου εξοπλισμού για την οφθαλμολογική της ομάδα. 

Με την ευγενική χορηγία της Premia Properties, εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία και διαθέτει ένα ιδιαίτερα έντονο αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, η +πλευση, θα μπορέσει να υλοποιήσει μια σειρά από ιατρικές επισκέψεις με μεγάλη επιτυχία. 

Σημειώνεται πως η οφθαλμολογία, είναι μια ειδικότητα που έχει πολύ μεγάλη ζήτηση στα νησιά που επισκέπτεται η +πλευση και για την οποία υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη σε όλες τις ηλικίες. Ενδεικτικά, κατά τη διάρκεια του 10ημερου ετήσιου Διάπλου 2022, η οφθαλμίατρος της ομάδας εξέτασε 170 κατοίκους σε 7 νησιά!

Με την χορηγία της Premia Properties, πραγματοποιήθηκε αγορά ενός φορητού διαθλασίμετρου (ρεφρακτόμετρο), ένα σύγχρονο εργαλείο που θα συμπληρώσει και θα εκσυγχρονίσει τον υπάρχοντα της ομάδας. Το διαθλασίμετρο εντοπίζει και μετράει τις διαθλαστικές παθήσεις των ματιών, δηλαδή μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία κ.α. και αποτελεί βασικό εξοπλισμό του οφθαλμιάτρου, που συμπληρώνει την εξέταση με τους δοκιμαστικούς φακούς και τις άλλες εξετάσεις. 

Εντός του 2023 και προκειμένου να εξοπλιστεί πλήρως το οφθαλμολογικό της ιατρείο, θα γίνουν επιπλέον σχετικές αγορές.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της +πλευσης και Γενικός Χειρουργός, κ. Δημήτρης Δαρδαμάνης: “Η οφθαλμολογική ειδικότητα είναι εξαιρετικά σημαντική και δημοφιλής στα νησιά που επισκεπτόμαστε όπου συρρέει για να εξεταστεί μεγάλο ποσοστό των κατοίκων. Με την χορηγία της Premia Properties, φροντίζουμε μαζί για τον πλήρη εξοπλισμό του οφθαλμολογικού μας ιατρείου,  άρα για το τι βλέπουν και το πώς μας βλέπουν τα μάτια των νησιωτών μας”. 

Σχετικά με την δωρεά, ο COO της Premia Properties και Επικεφαλής του Τμήματος Διαχείρισης Ακινήτων και ESG της Εταιρίας, κ. Γεώργιος Μπάκος δήλωσε σχετικά: “Στην Premia Properties λειτουργούμε με έντονο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας. Σε αυτή την κατεύθυνση στηρίζουμε πρωτοβουλίες και οργανισμούς με σπουδαίο έργο. Η +πλευση φροντίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας σε ακριτικά νησιά και οι αξίες της συμπορεύονται με τις αξίες και τη φιλοσοφία της Premia Properties”.


+πλευση

Δείτε επίσης