ΣΥΡΟΣ: Συναυλία “Μουσικές Οδύσσειες” για τη στήριξη της “ΑΡΩΓΗΣ”

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 στις 20:00, Θέατρο "Απόλλων"

απο Cyclades Open

Συναυλία με τίτλο “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 στις 20:00 στο Θέατρο Απόλλων με σκοπό τη στήριξη της “ΑΡΩΓΗΣ” του Σωματείου Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Νομού Κυκλάδων.

Ομάδα Συριανών Καλλιτεχνών θα παρουσιάσει τραγούδια του Γιώργου Μπάϊλα σε μια συναυλία για καλό σκοπό,  αφιερωμένη στους φίλους, στις φίλες και στα μέλη της “ΑΡΩΓΗΣ”. Υποδεχόμαστε μουσικά και καλλιτεχνικά το νέο έτος, με διάθεση αναψυχής και διασκέδασης σε μια συναυλία στην οποία θα συμμετέχει και η Παιδική  Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου  Ρούσσου.

Τη μουσική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο κ. Μάκης Πρίντεζης, ενώ η εκδήλωση εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης “ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΖΙ 2022-2023”.

Εισιτήρια της συναυλίας στην τιμή των 7 ευρώ, διατίθενται στο Ταμείο του Θέατρο “Απόλλων”, όπως επίσης και μέσω της ιστοσελίδας της Ticketservices στο σύνδεσμο https://www.ticketservices.gr/event/mousikes-odysseies/

Για τους φίλους και τις φίλες της “ΑΡΩΓΗΣ” που δεν κατοικούν στη Σύρο ή αδυνατούν να παρευρεθούν στη συναυλία αλλά επιθυμούν να στηρίξουν το Σωματείο της “ΑΡΩΓΗΣ”,  προσφέρεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων μέσω του προαναφερόμενου συνδέσμου στο www.ticketservices.gr με επιλογή στις  θέσεις  ΕΞΩΣΤΗΣ Β.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα Μέλη της “ΑΡΩΓΗΣ” ευχαριστούν θερμά και δημοσίως:

– όλους τους καλλιτέχνες και συμμετέχοντες στη συναυλία για την εγκάρδια στήριξη της προσπάθειάς του Σωματείου,

– το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και το Τμήμα Πολιτισμού για την ευγενική παραχώρηση του Θεάτρου “Απόλλων” αλλά και για την εν γένει διαχρονική υποστήριξη της “ΑΡΩΓΗΣ”,

– το Προσωπικό και τους Τεχνικούς του Θεάτρου “Απόλλων” για την εξαιρετική συνεργασία.

Η παρουσία όλων όσων αγαπούν και στηρίζουν την “ΑΡΩΓΗ” είναι πολύτιμη και θα μας δώσει μεγάλη χαρά! Σας περιμένουμε.

Σας ευχαριστούμε!

Δείτε επίσης