Σύσκεψη εργασίας για την επέκταση του ΓΝ-ΚΥ Νάξου

απο Cyclades Open

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της  διαδικασίας δημοπράτησης του έργου «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ Γ΄ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ» (ΑΔΑ ΡΠ8Τ46ΜΩΝ1-7Χ9) από το ΤΑΙΠΕΔ, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη εργασίας την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 στη Νάξο, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που απέστειλε η αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Καλλίτσα Φραγκίσκου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός,  ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Ενιαίας Τεχνικής Υπηρεσίας της 2ης ΥΠΕ κ. Δημήτριος Καραγέωργης, η Αν. Διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Νάξου κα Καλλίτσα Φραγκίσκου, ο Δήμαρχος Ναξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτριος Λιανός, οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ κ. Ευάγγελος Μανώλης και  κα Έφη Σορολή, ο Project Manager του ΤΑΙΠΕΔ κ. Νικόλαος Νοταράς και  o εκπρόσωπος του αναδόχου κ. Γεώργιος Μαρκογιαννάκης.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η οργάνωση των πρόδρομων εργασιών για την υλοποίηση του εν λόγω έργου, ώστε να διασφαλιστεί η  έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών και η απρόσκοπτη λειτουργία του ΓΝ-ΚΥ Νάξου κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου.

Δείτε επίσης