Τέμπη-Σαν σε όνειρο: Παίζοντας πιάνο αιωρούμενη για την προώθηση της φυσικής κληρονομιάς [video]

απο Cyclades Open

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες των Τεμπών το απόγευμα της Κυριακής όταν εμφανίστηκε στον αέρα μια πιανίστα με το πιάνο της αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό!

Ένα πιάνο να αιωρείται ανάμεσα στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια, δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα.

Το πανέμορφο αυτό θέαμα ήταν μια ιδέα του σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της  πιανίστριας του μουσείου της Ακρόπολης Έλενας Ξυδιά, σ’ ένα κάλεσμα από τον δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της περιοχής.

Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχείρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μια και κανείς δεν το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.

Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το… παράτολμο εγχείρημα.

Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφεραν το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας,  η Αστυνομία και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Η εθελοντική ομάδα υλοποίησης του πρότζεκτ αποτελείται από τους:

Τζένη Καρέλα

Έφη Vast

Χρήστο Γενιτσεφτσή

Στέλιο Ζαφειρόπουλο

Φανή Τσιάμαλου

Γιώργο Μανίκα

Δημήτρη Παπαλέξη

Ηλία Μάντη

Αγγελο Καστώρη

Πηγή: YouTube

Δείτε επίσης