Η Τήνος αναβαθμίζει την παρουσία της στην Αμερικανική τουριστική αγορά

απο Cyclades Open

Συστηματική προσέγγιση της αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς επιχειρεί από πέρυσι ο Δήμος Τήνου μέσω της συμμετοχής του στο ετήσιο συνέδριο της American Society of Travel Advisors. Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην αμερικανική τουριστική επαγγελματική αγορά μέσω της συμμετοχής της στο περυσινό Παγκόσμιο Συνέδριο της ASTA (ASTA Global Convention 2021), που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 23-25 Αυγούστου στο Σικάγο, εφέτος η “Μούσα του Αιγαίου” αναμένεται να έχει ακόμα πιο ηχηρή παρουσία με τη συμμετοχή του Δημάρχου Γιάννη Σιώτου στο Σαν Φρανσίσκο όπου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο για το 2022.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 22-24 Αυγούστου, κ.Σιώτος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με παράγοντες της αμερικανικής αγοράς με στόχο την περαιτέρω προώθηση της Τήνου ως επιλεγμένου προορισμού ποιοτικών διακοπών.

Η συμμετοχή του Δήμου οργανώθηκε μέσω της MTC GROUP που είναι μέλος της ASTA και με την οικονομική ενίσχυση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περυσινή εμφάνιση της Τήνου στο συνέδριο, το εκπαιδευτικό Video της Μούσας του Αιγαίου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια του έτους σε όλες τις διαδικτυακές συναντήσεις και είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα ζωντανών μεταδόσεων της MTC Group, παρουσιάστηκε στους 2.000 συνέδρους, στους οποίους διανεμήθηκε και το φυλλάδιο του νησιού.

Η ASTA, που μετονομάστηκε το 2018 ως American Society of Travel Advisors, είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος φορέας για ταξιδιωτικούς συμβούλους, την ταξιδιωτική βιομηχανία και το ταξιδιωτικό κοινό.

Τα μέλη του αντιπροσωπεύουν το 80% όλων των ταξιδιών που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του καναλιού διανομής ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Διαθέτει εκατοντάδες μέλη διεθνώς με έδρα σε διάφορες χώρες του κόσμου, με αποστολή να διευκολύνει την επιχείρηση πώλησης ταξιδιών μέσω αποτελεσματικής εκπροσώπησης, κοινής γνώσης και ενίσχυσης του επαγγελματισμού.

Δείτε επίσης