Τήνος-«Το Μπατίκι»: 2η Βιωματική Περιβαλλοντική Εκπαιδευτική Δράση για Παιδιά «Περπάτησε, Μάθε, Ζήσε την Τήνο σου»

απο Cyclades Open

Η Κοιν.Σ.Επ «Το Μπατίκι» , μετά από την επιτυχημένη 1η Βιωματική Δράση στο Αγάπι και το Σκλαβοχωριό, αφουγκραζόμενη τις πολυεπίπεδες ανάγκες που έχουν παιδιά και γονείς, θα διοργανώσει την 2η Βιωματική Περιβαλλοντική Εκπαιδευτική Δράση για Παιδιά «Περπάτησε, Μάθε, Ζήσε την Τήνο σου» την Κυριακή, 13/11/2022, από τις 11.00 έως και τις 14.00 μ.μ.

Η δράση περιλαμβάνει :

  • Πεζοπορία μέσω του δικτύου μονοπατιών με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον Φαλατάδο, διασχίζοντας τα χωριά Μυρσίνη και Στενή, διάρκειας  περίπου1 ώρας και 30 λεπτών.
  • Δράση εκπαιδευτικού περιεχομένου από την κα Λαγουρού Πηνελόπη , διατροφολόγο – διαιτολόγο, με ειδίκευση στη Διατροφή και την Άσκηση εντός του Δημοτικού Σχολείου του χωριού υπό τη φιλοξενία του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φαλατάδου.

Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα κοντά στη φύση!

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 11/11/2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων. Σχετικά με το πρόγραμμα και τι πρέπει να έχετε μαζί σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό μήνυμα αμέσως μετά την κράτηση της θέσης σας.

Συμμετοχές στο τηλέφωνο 6972077436 (08.00 – 16.00) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tinos.tompatiki@gmail.com.

Δείτε επίσης