Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων-Θράσος και ψέματα για το Νοσοκομείο Σύρου

απο Cyclades Open

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, με αφορμή την επίσκεψη της υφυπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα σήμερα Δευτέρα στη Σύρο και την συμμετοχή της στην ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με μοναδικό θέμα το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση “ψέματα και θράσος” σε ο,τι αφορά το Νοσοκομείο Σύρου.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη.

Το παρόν θα σώσουν η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός και πλήθος φορέων.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στις 10:30.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους για όλο τον καιρό
αλλά όχι όλους όλο τον καιρό» (Α. Λίνκολν).

Η κοροϊδία από την κυβέρνηση δεν έχει σταματημό. Είναι εξοργιστικό και έχει συνέπειες στις ζωές όλων των Κυκλαδιτών και των επισκεπτών των νησιών μας.

Όταν σου έχει πει ψέματα ο ίδιος ο υπουργός, πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει η επίσκεψη της υφυπουργού; Η κυβέρνηση φαίνεται ότι κάνει πάλι τη δουλειά που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να λέει ψέματα και να δίνει υποσχέσεις που μετά αθετεί. Και ψέματα και θράσος λοιπόν.

Όμως οι Συριανοί και όλοι οι Κυκλαδίτες θα πρέπει να κάνουμε τη δική μας δουλειά. Και δική μας δουλειά είναι η προάσπιση του βασικότερου των δικαιωμάτων, αυτού της υγείας.

Τη Δευτέρα 4/7 στις 10:00 πμ

συγκεντρωνόμαστε στο προαύλιο του Νοσοκομείου Σύρου

και απαιτούμε δημόσια, δωρεάν και ποιοτική υγεία

για όλες και για όλους!

Μόνο ο λαός μπορεί να σταματήσει τον εμπαιγμό!

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το Νοσοκομείο!

1/7/2022

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων

Δείτε επίσης