Τραγωδία δίχως τέλος: Ακόμα ένα πτώμα μικρού παιδιού ξεβράστηκε στη Νάξο

απο Cyclades Open

Στην παραλία Αλυκό της Νάξου, νοτιοδυτικά του νησιού γράφτηκε ακόμα ένα επεισόδιο της τραγωδίας που μετατρέπει το Αιγαίο σε υγρό τάφο για χιλιάδες ανθρώπους καθώς το μεσημέρι του Σάββατου, 8 Ιανουαρίου, οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός μικρού παιδιού, φέρνοντας στη μνήμη την τραγική ιστορία του μικρού Αϊλάν.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το λιμεναρχείο Νάξου ενημερώθηκε το μεσημέρι για την εμφάνιση πτώματος στην παραλία Αλυκό, μπροστά από εστιατόριο. Οι δυνάμεις του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο για να περισυλλέξουν το πτώμα και να ξεκινήσουν την έρευνα.

Το άψυχο σώμα, που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση, ανήκει σε μικρό παιδί, το οποίο εικάζεται ότι είναι ένα ακόμα θύμα των ναυαγίων μεταφοράς μεταναστών, τον περασμένο Δεκέμβριο, στις Κυκλάδες. Σε κοντινή απόσταση από το πτώμα του άτυχου παιδιού, βρέθηκε ένα σακίδιο που πιθανότατα του ανήκε, το οποίο περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Το βίντεο του cyclades24.gr και το οποίο αναδημοσιεύουμε στο ethnos.gr, περιέχει πολύ σκληρές εικόνες για τις οποίες ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας προτού προχωρήσουν σε αναπαραγωγή.

Πηγή: ethnos.gr

Δείτε επίσης