Τριάς ηνωμένων τραγουδοποιών! Μανώλης Φάμελλος  Στάθης Δρογώσης  Οδυσσέας Τσάκαλος

Περιοδεία σε Κουφονήσι, Νάξο και Αμοργό

απο Cyclades Open

Ο Μανώλης  Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, αλλά και γνωστοί δολοπλόκοι του χώρου μας κατάφεραν επιτέλους να μυήσουν και τον ανυποψίαστο Οδυσσέα Τσάκαλο στην συνωμοσία τους!

Έτσι αυτό το καλοκαίρι περιοδεύοντας  στο Κουφονήσι, στη Νάξο και την Αμοργό, θα μοιραστούν και θα μοιράσουν ξανά τραγούδια που φαντάστηκαν, δικά τους μα και ξένα (που ένιωσαν κι αυτά δικά τους με τον καιρό…)    Η επινόηση του παρελθόντος, η  ανακύκλωση των λαθών και η διαρκής διάψευση των μεγάλων προσδοκιών (που ποιος ξέρει γιατί έτρεφαν)  δημιουργεί την σεναριακή βάση αυτής της παράστασης.

Οι τρεις τους συνθέτουν το ιδανικό τρίο και ένα αυτοδύναμο-αυτοδιαχειριζόμενο σχήμα τσέπης από δημιουργούς – εκτελεστές…

Όσο για την πράξη εδώ θέλουμε τα πράγματα να είναι απλά.

Ο Μανώλης παίζει κιθάρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα και κρυφτό

Ο Στάθης παίζει πιάνο, ακορντεόν και σκάκι

Ο Οδυσσέας παίζει τύμπανα και αυτό τα λέει και τα λύνει όλα…

Επίσης βέβαια τραγουδούν (με τον τρόπο του ο καθένας) άλλοτε συμπληρωματικά κι άλλοτε ανταγωνιστικά μπαίνοντας ο ένας μέσα στην σκιά του άλλου, με το θράσος της συνάφειας.

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, Ανεμόμυλος: Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, 21:00

ΝΑΞΟΣ,  κεντρική πλατεία παραλίας Χώρας: Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, 21:00

ΑΜΟΡΓΟΣ, Πλατεία Αιγιάλης: Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, 21:00

Διοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Συνδιοργάνωση: Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Δήμος Αμοργού, Κοινότητα Κουφονησίων, Λιμενικό Ταμείο Νάξου, Φυσιολατρικός – Περιπατητικός Σύλλογος Αμοργού «Παλιά Στράτα»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δείτε επίσης