Η Τροχαία αναζητά πληροφορίες για το τροχαία με την 17χρονη στη Λ. Αθηνών

απο Cyclades Open

    

Στις 5:20 το πρωί της Τετάρτης 26/6 στη Λεωφόρο Αθηνών, στη συμβολή με την οδό Ηρακλείτου, στο Περιστέρι, συνέβη τροχαίο ατύχημα παράσυρσης ανήλικης από δύο αυτοκίνητα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας.

Τα οχήματα, που κινούνταν προς Κόρινθο, παρέσυραν διαδοχικά την ανήλικη η οποία διέσχιζε τη λεωφόρο, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό. Οι οδηγοί εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προσφέρουν βοήθεια ή να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Το πρώτο όχημα ήταν ασημί με σχάρα οροφής, και επέβαιναν σε αυτό τέσσερα άτομα. Είχε εκτεταμένες φθορές στην εμπρόσθια επιφάνεια. Το δεύτερο όχημα, που παρέσυρε την ανήλικη ενώ βρισκόταν ήδη τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν μαύρο.

Η Τροχαία Δυτικής Αττικής ζητά πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για τα εμπλεκόμενα οχήματα ή τους οδηγούς, καθώς και από επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 26-6-2024 και περί ώρα 05.20’, επί της Λεωφ. Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Περιστερίου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης ανήλικης πεζής, με εμπλεκόμενα -2- Ι.Χ.Ε. οχήματα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία κινούνταν επί της Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν διαδοχικά την ως άνω πεζή, η οποία διέσχιζε τη Λεωφ. Αθηνών με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της ως άνω πεζής, ενώ οι οδηγοί και των -2- εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στην παθούσα και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.

Το πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτ/το ήταν χρώματος ασημί και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν -4- άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην εμπρόσθια επιφάνεια αυτού (καπό, ανεμοθώρακας, αριστερός καθρέπτης).

Το δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν χρώματος μαύρου.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης για το εν λόγω τροχαίο ατύχημα παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα ως άνω εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής».

Πηγή: ieidiseis.gr

Δείτε επίσης