Αμοργός: εξαφανίστηκε Αμερικανός συνταξιούχος αστυνομικός

απο Cyclades Open

Συναγερμός σήμανε στην Αμοργό για εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το maleviziotis.gr, ο συνταξιούχος αστυνομικός, πήγε να κάνει πεζοπορία σε ένα δύσβατο σημείο του νησιού. Η αναμενόμενη άφιξή του στο σημείο υπολογιζόταν γύρω στις 12μ.μ, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής.

Φίλος του, ανησύχησε και ειδοποίησε τις Αρχές. Σημειώνεται πως κατά την εξαφάνισή του, ο άνδρας είχε μαζί το κινητό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 59χρονος υπήκοος ΗΠΑ και Γαλλίας, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται για διακοπές στην Αμοργό, ξεκίνησε στις 7.05 το πρωί της Τρίτης πεζοπορία από την Αιγιάλη ακολουθώντας ένα μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής, σύμφωνα με πινακίδα, τις 4 ώρες και 5 λεπτά.

Αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Εθελοντών Διασωστών ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, δίχως μέχρι τώρα να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Από το Α.Τ. Νάξου εστάλη αίτημα προς Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο 59χρονος, με τις αρχές να ευελπιστούν ότι εφόσον οι συσκευές δεν έχουν απενεργοποιηθεί ή έχουν υποστεί φθορά, θα δείξουν την την τοποθεσία του άνδρα.

Πηγή: ethnos.gr, news24/7.gr

Δείτε επίσης