“ΑΡΩΓΗ” | Σωματείο ατόμων με προβλήματα όρασης Ν. Κυκλάδων-Έκθεση  Συλλεκτικής Σειράς Εγχάρακτης Ζωγραφικής σε πιάτα με τίτλο, “12 Χωρικές Ολότητες”

απο Cyclades Open

Μια Συλλεκτική Σειρά Εγχάρακτης Ζωγραφικής σε πιάτα με τίτλο, “12 Χωρικές Ολότητες” παρουσιάζεται από τις  8- 24 Απριλίου 2023, από τα εργαστήρια, Abyss & Art  και Fabrika.

Η σειρά διατίθεται σε ειδική τιμή για τη στήριξη του έργου της “ΑΡΩΓΗΣ” | Σωματείου ατόμων με προβλήματα όρασης Νομού Κυκλάδων

Με αφορμή το Πάσχα ως την αναζήτηση του νοήματος,  η ίδια η επιθυμία για  τη ζωή φαίνεται να έχουν έναν κοινό και πολύ πραγματικό τόπο. 

Η καλλιτέχνης Έλενα Τονικίδη σημειώνει ότι: “Tο Πάσχα και οι τελετουργίες του αφορούν την αποκάλυψη της ύπαρξης μας. Ο Μυστικός Δείπνος, η Κασσιανή, η Μαγδαληνή, η Σταύρωση ο Ιούδας, και τέλος η Αγάπη, είναι ένας  χώρος που γίνεται πεδίο αποκάλυψης του ίδιου μας του εαυτού και η αναπαράσταση των Παθών και της Αγάπης έρχονται αντιμέτωπες με αυτή την ευθύνη”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΩΓΗΣ, ευχαριστούν θερμά το εργαστήριο Abyss & Art  και το Fabrika Creative Workshop για την εξαιρετική πρωτοβουλία στήριξης του έργου του Σωματείου, όπως επίσης και τις φίλες και τους φίλους της Αρωγής που θα ανταποκριθούν.

Διάρκεια: 8- 24 Απριλίου 2023

Abyss & Art , Βοκοτοπούλου 10, Ερμούπολη , Τ. 281082250- Ώρες 12:00- 15:00 | 18:00- 22:00  

Δείτε επίσης