Νάξος: “Αξίζουμε καλύτερα” το όνομα της δημοτικής παράταξης του Μανώλη Πολυκρέτη

απο Cyclades Open

“Αξίζουμε καλύτερα” είναι το όνομα της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Μανώλη Πολυκρέτη που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων στις εκλογές του Οκτωβρίου. Σύμβολο της παράταξης, ένα λευκό περιστέρι που φέρει κλαδί ελιάς και στα φτερά του έχει τον πολυνησιακό δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο Μανώλης Πολυκρέτης επέλεξε τη σημερινή μέρα την “πρώτη ημέρα του 2023, που σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, για να γνωστοποιήσει το όνομα της της παράταξής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητές μου Συνδημότισσες,

Αγαπητοί μου Συνδημότες, 

Εύχομαι σε όλους ολόψυχα Καλή Χρονιά! Υγεία και ευτυχία σε κάθε σπιτικό!

Επέλεξα τη σημερινή, πρώτη ημέρα του 2023, που σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή, να ανακοινώσω το όνομα και το σήμα της παράταξης με την οποία θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις εκλογές του Οκτώβρη.

Τα νησιά του Δήμου μας, η Νάξος μας και οι Μικρές Κυκλάδες, τα τρία τελευταία χρόνια, έχασαν χωρίς αμφιβολία, αμέτρητες ευκαιρίες για την ανάπτυξή τους.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο που έχει τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες έμειναν αναξιοποίητες και το μόνο σίγουρο είναι ότι πραγματικά «Αξίζουμε καλύτερα»!

Εγώ και οι συνεργάτες μου, επιλέξαμε αυτή την καθημερινή και απλή φράση: «Αξίζουμε καλύτερα», που θα πρέπει όλοι να την πιστέψετε όπως εμείς, να την κάνουμε όνομα για την Παράταξή μας.  

Σύμβολο της νέας μας Δημοτικής Παράταξης, επιλέξαμε να είναι το περιστέρι της Ειρήνης, της Αλληλεγγύης και της Αλήθειας.

Το περιστέρι, το οποίο μετά τον κατακλυσμό του Νώε, με ένα κλαδί ελιάς στο στόμα, έφερε τη χαρμόσυνη είδηση ότι παρά την καταστροφή υπήρχε η ελπίδα για μια νέα αρχή.

Το περιστέρι, αγκαλιάζει τα νησιά του δήμου μας και μας φέρνει το ίδιο μήνυμα! 

Είναι στο χέρι μας να τραβήξουμε μπροστά για ένα μέλλον ελπιδοφόρο και φωτεινό με προοπτική, ανάπτυξη και ισότητα, γιατί «Αξίζουμε καλύτερα»!

Μανώλης Πολυκρέτης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα»

Δείτε επίσης