Δεκαπενταύγουστος: Κορυφώνεται η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής

απο Cyclades Open

Κορυφώνεται σήμερα, Δευτέρα (14/08) αλλά και αύριο, Τρίτη η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής ενόψει και της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, με τους τελευταίους αδειούχους να κάνουν “μεγάλη έξοδο” από το κλεινόν άστυ.

Τα πλοία αναχωρούν με αυξημένη πληρότητα με τις Κυκλάδες να έχουν για ένα ακόμη καλοκαίρι την τιμητική τους.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα 14 Αυγούστου 35 απόπλοι πλοίων για τον Αργοσαρωνικό23 απόπλοι για σειρά άλλων νησιωτικών προορισμών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας θα αναχωρήσουν 13 πλοία και 9 από το Λαύριο.

Χθες Κυριακή 13/08 η κίνηση ήταν αυξημένη από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ 32.441 επιβάτες αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 45 απόπλοι πλοίων με 8.631 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 15 αναχωρήσεις πλοίων με 8.024 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 7 με 2.415 επιβάτες.

Το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται λίγο νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης.

Πηγή: News247

Δείτε επίσης