ΔΕΣ ΤΟ, ΠΕΣ ΤΟ: Μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης στην υπηρεσία των πολιτών

απο Cyclades Open

Το ΔΕΣ ΤΟ ΠΕΣ ΤΟ είναι μια νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα, που δημιουργήθηκε από ομάδα ατόμων, εξειδικευμένων σε υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας. Είναι μια πλατφόρμα για τις κακοτεχνίες που συναντούν καθημερινά οι πολίτες και για τις οποίες δεν ξέρουν που να απευθυνθούν.

Η νέα εφαρμογή υπόσχεται να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών από λακκούβες, σπασμένα κλαριά, χαλασμένα φανάρια, φρεάτια ξεχασμένα και ένα σωρό άλλα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους και παραμένουν χωρίς επιδιόρθωση εφόσον η πολιτεία αδιαφορεί ή πολλές φορές αγνοεί.

Η λειτουργία του ΔΕΣ ΤΟ ΠΕΣ ΤΟ είναι απλή:

-Ο πολίτης κατεβάζει ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό του την εφαρμογή

· Μέσω της εφαρμογής βγάζει φωτογραφίες, όσες και όποτε θέλει, από τις κακοτεχνίες που βλέπει.

· Οι φωτογραφίες ελέγχονται ως προς την ορθότητα του περιεχομένου τους με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ενώ ταυτόχρονα ένα mail ενημερώνει τον αρμόδιο δήμαρχο για την ύπαρξη του προβλήματος.

· Οι φωτογραφίες παραμένουν αναρτημένες με πινέζα στον χάρτη έως την επιδιόρθωση του προβλήματος. Και όταν η αρχή διορθώσει την κακοτεχνία και ενημερώσει την πλατφόρμα ταυτόχρονα ενημερώνεται και ο πολίτης που την ανάρτησε.

Για όλα αυτά ο πολίτης δεν χρεώνεται και δεν του ζητείται σε κανένα στάδιο κάποια συνδρομή.

Δείτε τον χάρτη

Η εφαρμογή σύμφωνα με τους δημιουργούς της, στελέχη της εταιρείας Arion Software είναι δωρεάν και θα παραμείνει δωρεάν και στο μέλλον.

Σχόλιο

Το ερώτημα βέβαια είναι τι γίνεται αφού το είδες και το είπες. Γιατί με την υποστελέχωση που επικρατεί στις υπηρεσίες ,ακόμα κι αν υπάρχει θέληση να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό για να επιληφθεί του θέματος.

Δείτε επίσης