Δύναμη Δημιουργίας: Ο κ. Λιανός καθιστά τον Δήμο περίγελο σε όλο το Νότιο Αιγαίο

απο Cyclades Open

Δελτίο τύπου εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» έπειτα από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός. Η παράταξη καλεί τον δήμαρχο του νησιού «να αναλογιστεί την ευθύνη της θέσης του και να εργαστεί με σύνεση για να φύγουμε από το τέλμα στο οποίο μας οδηγεί» και να μην προκαλεί άλλο «την απαξίωση όχι μόνο του ίδιου ως Δημάρχου αλλά και του Δήμου ως θεσμού»

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Ένα χρόνο μετά το κατά πλειοψηφία εκδοθέν ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου (την πρόταση του Δημάρχου είχε ψηφίσει μόνο η παράταξη του) με το οποίο ζητήθηκε η εξαίρεση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από τον ΦΟ.Δ.Σ.Α. Νοτίου Αιγαίου, η Κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει και όπως συνειδητοποιεί πια κι ο ίδιος ο κ. Λιανός, δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ, προκαλώντας την απαξίωση όχι μόνο του ίδιου ως Δημάρχου αλλά και του Δήμου ως θεσμού.

Ο κ. Λιανός συμπεριφέρεται σαν νήπιο που του πήραν το παιχνίδι, καθιστώντας το Δήμο περίγελο σε όλο το Νότιο Αιγαίο και, το χειρότερο, παίρνοντας στο λαιμό του τους δημότες για ένα τόσο σημαντικό για τα νησιά μας ζήτημα, όπως είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, για το οποίο, ο ίδιος και η δημοτική αρχή γενικότερα, παλινδρομούν εδώ και περισσότερα από έντεκα χρόνια.

Τον καλούμε έστω και τώρα, να αναλογιστεί την ευθύνη της θέσης του και να εργαστεί με σύνεση για να φύγουμε από το τέλμα στο οποίο μας οδηγεί.

Δείτε επίσης